«Έχω πρόταση για τη δραματική σειρά που θα βγει στον ΑΝΤ1, αλλά...»

17:58 5/7/2018 - Πηγή: TVNea

Σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις του, ο καταξιωμένος και αγαπητός στο κοινό ηθοποιός,

Νίκος Ψαρράς, μίλησε για τα θεατρικά αλλά και τηλεοπτικά του πλάνα, αποκαλύπτοντας που δέχτηκε πρόταση για ένα δραματικό σίριαλ που στήνει ο ΑΝΤ1...

Τον χειμώνα τι ακολουθεί;

«Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Αθηνών,
με τον “Φάρο”».

Πέρσι πήρες εξαιρετικές κριτικές για τον ρόλο αυτό...

«Υπάρχει μια ωραία ιστορία για αυτό το έργο. Όταν μου τηλεφώνησε ο Μαρκουλάκης, δεν μου είχε πει για ποιο ρόλο με θέλει. Αφού το διάβασα, μου είπε ότι με σκεφτόταν για το ρόλο του Ιβάν, τον οποίο δεν είχα πολυπροσέξει, και μου ζήτησε να το ξαναδιαβάσω. Έτσι, άρχισα να βλέπω ότι ο ρόλος αυτός είχε παρά πολύ ζουμί και πολύ ενδιαφέρον. Μάλιστα, αυτό το έργο ήταν μια αφορμή για να ξανασυναντηθώ με φίλους με τους οποίους είχα παίξει ξανά, πλην του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου».

Έχεις προτάσεις για την τηλεόραση;

«Είχα μία για τη νέα δραματική καθημερινή σειρά που προορίζεται για τον ΑΝΤ1, αλλά εξήγησα ότι δεν θα μπορώ να κάνω γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι. Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά όπως είπα στον παραγωγό, όταν έχεις επτά παραστάσεις την εβδομάδα, δεν μπορείς να κάνεις και πενήντα ώρες γύρισμα. Μετά από ένα μήνα, θα πάθεις υπερκόπωση. Και του είπα να με έχει υπόψη του αν προκύψει κάτι με πιο χαλαρά γυρίσματα. Επίσης, χαίρομαι που και η ΕΡΤ θα κάνει μυθοπλασία, γιατί η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μόνο εκπομπές και αυτό το άθλιο θέαμα που λέγεται Γιουροβίζιον. Είπαμε αμάν να ανοίξει ξανά η ΕΡΤ. Και άνοιξε και είναι σαν να μην άνοιξε!»

7 Μέρες tvhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα