Domenica #16 - 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

18:30 5/6/2011 - Πηγή: TVNea



Προτελευταίο τεύχος του «Domenica» για φέτος και σας παρουσιάζουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο αποκλειστικό θέμα. Στο MEGA έρχεται ένα «Κάτι Ψήνεται». Πως θα λέγεται, πότε θα παίζει και πιο το περιεχόμενο του. Ανοίγουμε τον μεγάλο φάκελο «Σερβία». Ποιος αμερικανικός κολοσσός έρχεται και πόσο πληρώνει για το 100% του TV AVALA? Δεν θα πιστεύεις το ποσό! Γιατί τα περισσότερα τηλεοπτικά ΜΜΕ ξεπουλήθηκαν στους ξένους? «Φυλακισμένε έχεις ταλέντο?», ένα απίστευτο κόνσεπτ εκπομπής ετοιμάζεται για τον φθινόπωρο στην γειτονική Τουρκία. Γιατί η κοινή γνώμη είναι χωρισμένη στα δύο? Πως θα στηθεί το πιο ιντριγκαδόρικο σόου ever? Ποιο τουρκικό σήριαλ έχει σειρά στον ΑΝΤ1. Μην βιαστείς, δεν είναι το Εζέλ! Όλα αυτά μπορείς να τα διαβάσεις στο σημερινό «Domenica», χωρίς μανταλάκι.
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 
ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑΣαν βόμβα έσκασε στα τηλεοπτικά πηγαδάκια της Σερβίας η είδηση ότι η πολυεθνική CME ετοιμάζει να αγοράσει το 100% του σερβικού TV Avala. Το κανάλι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα τελευταία χρόνια, ενώ οι προσπάθειες του RTL Group να αποκτήσει την πλειοψηφία έπεσαν στο κενό, καθώς διαπιστώθηκαν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες για το νούμερο τρία της Σερβίας. Την λύση αναμένεται τώρα να φέρει ο αμερικανικός κολοσσός. Συγκεκριμένα ο όμιλος CME που εκτός από μεσιτικά γραφεία, εργοστάσια παραγωγής μετάλλων, πετρελαιοπηγές, ασφαλιστικές και τράπεζες, ελέγχει και δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια στα Βαλκάνια. Η εξαγορά του καναλιού αναμένεται να κλείσει στα 10 εκατομμύρια Ευρώ, ενώ το συνολικό χρέος ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια, σύμφωνα με τον σέρβικο τύπο. Η συμφωνία έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά τις συναντήσεις που είχε η Κυβέρνηση της Σερβίας με το ΔΝΤ για άμεση δανειοδότηση και ήδη αρκετές σελίδες στο διαδίκτυο διατυπώνουν ανοιχτά την αντίθεση τους στις εξελίξεις των Media. Εκτός από τους Αμερικανούς στην Σερβία εγκαταστάθηκαν τηλεοπτικά Έλληνες (PRVA, B92), Γερμανοί (PINK) και Ρώσοι (Happy TV). Γεγονός που σημαίνει πως όλα τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια ελέγχονται από  ξένους. Το τελευταίο κανάλι που βρισκόταν σε σερβικά επιχειρηματικά χέρια ήταν το TV Avala. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νέοι ιδιοκτήτες εκτός από την αλλαγή του ονόματος (σε nova) ετοιμάζουν ασφυκτικό πρόγραμμα οικονομίας και θέλουν να επιστρέψουν στην κερδοφορία μέχρι το 2016.
ΚΙΣΜΕΤ, ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ … και Φύλλα των δέντρωνΠοια σειρά έρχεται μετά το Κισμέτ και τα Ασημένια Φεγγάρια? Μα φυσικά το «Φύλλα στον άνεμο» (Yaprak Dökümü). Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο ΑΝΤ1 έχει ήδη προχωρήσει σε υποτιτλισμό της σειράς. Να τονίσουμε πως ο ΑΝΤ1 στην Σερβία έχει ανακοινώσει πως θα προχωρήσει στην μεταγλώττιση των νέων τουρκικών παραγωγών, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τα αποκτήματα του. Μάλιστα στις μεταγλωττίσεις συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Λέτε να δούμε κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα?
ΚΑΤΙ ΨΗΝΟΥΝ ΣΤΟ MEGAΤο MEGA εξασφάλισε ένα «Κάτι Ψήνεται»! Όχι δεν είναι αστείο, αλλά αλήθεια. Σύμφωνα με αποκλειστικές
Keywords