«Δεν έχω καταλάβει πώς η σειρά άντεξε στον χρόνο»

16:22 14/10/2018 - Πηγή: TVNea

Η Ελένη Ράντου μίλησε για την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» 20 σχεδόν χρόνια μετά την πρώτη προβολή.

"Αν σκεφτείς ότι πέρασαν 20 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο, είναι μια ολόκληρη ζωή. Είκοσι χρόνια δεν κρατά τίποτα πια. Δεν κρατάνε γάμοι. Ένα-άλλο πράγμα που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι πώς αυτή η σειρά άντεξε στον χώρο. Δεν υπάρχουν όμως εξηγήσεις για όλα. Το κανάλι γύρισε τότε αυτήν τη σειρά για να βουλώσει "μια- τρύπα, γιατί το Mega
έκανε πολύ μεγάλα νούμερα με τους Δύο Ξένους και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ήθελαν να βάλουν κάτι εύκολο που δεν, θα τους ταλαιπωρούσε, πιστεύοντας ότι δεν θα το δει κανείς. Οπότε εμείς, γνωρίζοντας ότι δεν περιμέναμε ποτέ να κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία, είχαμε απόλυτη ελευθερία και περνούσαμε καλά γιατί δεν λογοκρινόταν τίποτα Λέγαμε «Μόνοι μας θα το βλέπουμε, μόνοι μας θα γουστάρουμε». Δεν έχουμε κάνει συντονισμένο reunion όλοι μαζί, βρισκόμαστε όμως ένας-ένας και βγάζουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό, γιατί ήταν μια φιλία που διεκόπη σε μια πολύ καλή στιγμή. Κανείς δεν έχει να θυμηθεί τίποτα, άσχημο για τον άλλον. Μόνο γέλια. Οι επέτειοι όμως με στεναχωρούν γιατί σε κάνουν να νιώθεις ότι μεγαλώνεις. Αυτή η επιτυχία με βρήκε στη νεανική μου τρέλα, και δεν θέλω να νιώθω ότι μεγάλωσα και ότι δεν μπορώ να την ξανακάνω - που δυστυχώς είναι αλήθεια."

Πηγή: Περιοδικό "DownTown"http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα