Δείτε πώς έγινε ο Mπράντον από το Beverly Hill 23 χρόνια μετά! Φώτο

11:37 22/10/2013 - Πηγή: TVNea
Όταν το 1990 εμφανίστηκε στις μικρής μας οθόνες ως Brandon της πολύ δημοφιλής σειράς «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» τα περισσότερα κορίτσια σε όλο τον κόσμος βρήκαν στο πρόσωπο του, τον sexy και γοητευτικό ηθοποιό της γενιάς τους. Τα κοριτσίστικα δωμάτια γέμισα από αφίσες του και τα περιοδικά από εξώφυλλα με το ωραίο του πρόσωπο και συνεντεύξεις του. Το ίδιο λίγο πολύ συνέβη και στην Ελλάδα.
Ο Jason Priestley
που ήταν μόλις 21 ετών όταν ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά το 1990, είδε τα Media της εποχής να τον συγκρίνουνε ακόμη και με τον James Deαn. Ευτυχώς δεν είχε την μοίρα του Dean, αλλά ούτε και την καριέρα του φυσικά. Τα χτυποκάρδια στο Beverly Hills έμελε να είναι η πιο πετυχημένη δουλειά της καριέρας του ηθοποιού που σήμερα είναι 44 ετών.
Και αν αναρωτιέστε πώς μοιάζει σήμερα ο πάλαι ποτέ ωραίος της σειράς, θα διαπιστώσετε ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τη μέρα που σταμάτησε το σίριαλ. Παραμένει εξίσου γοητευτικός και εντυπωσιακός 23 χρόνια μετά την πρώτη προβολή. Στα 44 του είναι ένας από τους πιο sexy μπαμπάδες του Hollywood
Πηγή: queen
Keywords
Τυχαία Θέματα