Αύριο η κρίσιμη μέρα : Συζητείται η αίτηση να ανοίξει ξανά το Mega

00:34 14/3/2019 - Πηγή: TVNea

για τις ανάγκες της εκκαθάρισης-τι θα απαντήσει η διαχειρίστρια

Αύριο συζητείται η αίτηση 175 εργαζόμενων του τηλεοπτικού σταθμού για να υποχρεωθεί η ειδική διαχειρίστρια να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την επαναλειτουργία του σταθμού. Οι εργαζόμενοι στην αίτησή τους επικαλούνται τον νόμο και την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία τέθηκε σε ειδική διαχείριση το MEGA Channel, που διέταξε τη λειτουργία
του κατά το διάστημα αυτό.

Η ειδική διαχειρίστρια σύμφωνα με πληροφορίες θα αρνηθεί την αίτηση των εργαζομένων, υποστηρίζοντας ότι η υπάρχουσα κατάσταση αποτελεί λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού. Για τους εργαζόμενους δεν νοείται λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού ως web tv. Το MEGA δεν ήταν web tv, αλλά τηλεοπτικός σταθμός που εξέπεμπε σε τηλεοπτικούς δέκτες. Η εξαφάνιση του MEGA από τους τηλεοπτικούς δέκτες το απαξιώνει συνεχώς και δεν αποτελεί συνέχιση της λειτουργίας του. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν, επίσης, το γεγονός ότι, σχεδόν 2,5 μήνες μετά την έναρξη της ειδικής διαχείρισης δεν έχει ακόμα έχει δημοσιευτεί πρόγραμμα πλειστηριασμού! Αντίστοιχα, τεράστια είναι τα παράπονα των εργαζόμενων από την ελληνική δικαιοσύνη σε όλες τις μέχρι σήμερα δίκες και καταγγέλλουν μεροληπτική συμπεριφορά. Οι εργαζόμενοι έχουν προσβάλει και με έφεση την απόφαση που έθεσε τον σταθμό σε ειδική διαχείριση θεωρώντας την ιδιαίτερα και φανερά εσφαλμένη υπέρ των τραπεζών. Η έφεσή τους συζητείται και αυτή την ίδια ημέρα (14/3) στο Εφετείο Αθηνών.

Έχοντας συγκροτήσει μια ευάριθμη ομάδα οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα να συνεχίσει να εξελίσσεται εναντίον τους.

*Η Αίτηση για την επαναλειτουργία συζητείται στο Πρωτοδικείο Αθηνών στο κτήριο 2, αίθουσα 202, 2ος όροφος, στις 10:30

*Η Έφεση κατά της απόφασης που έθεσε το MEGA σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης συζητείται στο Εφετείο Αθηνών στις 11:00 (τ.μ. 16ο, – υπόγειο αίθ. Γ1-2).

Πηγή: Typologieshttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα