Αθηνά Καραγιώτη: Έτσι ήρθε η πρόταση για το σίριαλ του Κοκκινόπουλου στο Ε...

19:38 12/9/2018 - Πηγή: TVNea

Η ηθοποιός, Αθηνά Καραγιώτη, κάνει φέτος το ντεμπούτο της στην τηλεόραση μέσα από το ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ. Η ίδια μιλά για τη συνεργασία της με τον Κοκκινόπουλο, και το επεισόδιο που θα πρωταγωνιστήσει...

Μετά από μία μεγάλη πορεία στο θέατρο με σημαντικές συνεργασίες πίσω σας, φέτος ξεκινάτε και στην τηλεόραση πρωταγωνιστώντας στη νέα σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου, «Ου φονεύσεις», που θα παίζεται στο Epsilon
tν. Τελικά θα υπάρχει φόνος στο επεισόδιο που εμφανίζεστε;

«Μόνο φόνος... Το λέει ξεκάθαρα και ο τίτλος: ''Ου φονεύσεις''».

Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

«Από τον κύριο Κοκκινόπουλο έγινε η πρόταση. Γνωριστήκαμε πριν από δύο τρία χρόνια για να συνεργαστούμε σε μία θεατρική παράσταση, μία συνεργασία που δεν προχώρησε γιατί δεν έγινε ποτέ η παράσταση... Από τότε με είχε στο μυαλό του και επειδή φέτος κάνει σειρά είπαμε να υλοποιήσουμε τελικά τη συνεργασία μας».

Πώς είναι ως συνεργάτης;

«Είναι καθοδηγητικός, ξέρει να δουλεύει πολύ καλά με το έμψυχο υλικό, τους ηθοποιούς, τους ξεκλειδώνει, ξέρει να τους κάνει να αισθάνονται άνετα. Οι κατευθύνσεις του είναι πάντα σωστές και μελετημένες, και γενικά θεωρώ ότι αυτό το πράγμα που κάνει είναι μοναδικό στην Ελλάδα. Σαν σειρά είναι απαιτητική από μόνη της γιατί εστιάζει σε πράγματα πολύ ειδικά που δεν γίνονται σε άλλες σειρές· ο ίδιος ξέρει το είδος αυτό και το κάνει σωστά».

Ποιο είναι το πιο ειδικό πράγμα που σας ζήτησε να κάνετε στο επεισόδιο που πρωταγωνιστείτε;

«Ότι πέθανα, αλλά το θέμα είναι ότι δεν πεθαίνω κατευθείαν... Υπάρχει μεγάλη διαδικασία πριν πεθάνω και χωρίς να αποκαλύψω τις λεπτομέρειες, για μένα το γύρισμα πριν από τον ''θάνατό'' μου ήταν πολύ περίεργο και το απόλαυσα γιατί δεν έχει τύχει να το ξανακάνω ως ηθοποιός. Επειδή δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση, είναι η πρώτη φορά, χαίρομαι που ξεκινάω με αυτό τον τρόπο γιατί για μένα είναι τεράστια τιμή».

Ποια είναι η πλοκή στο επεισόδιο που πρωταγωνιστείτε;

«Έχει να κάνει με την κακοποίηση και με κάποιες σεξουαλικές ιδιαιτερότητες, και αυτός ο συνδυασμός οδηγεί σε μία ακραία πράξη. Μερικές φορές ο έρωτας μπορεί να είναι ακραίος και οι γραμμές είναι πολύ λεπτές».

Αυτά δήλωσε η ηθοποιός στο 7 Μέρες tv.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα