ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καμια οριστική απόφαση για τα 4 σίριαλ...

16:34 3/9/2018 - Πηγή: TVNea

Το Ε από τη νέα σεζόν ξεκινά μια νέα σελίδα, όχι μόνο..μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, αφού από τον Οκτώβριο θα υποδεχθούμε το νέο όνομά του! Το κανάλι, λοιπόν, ετοιμάζει ένα πλήρες πρόγραμμα, από ψυχαγωγικές προτάσεις μέχρι ενημερωτικές.

Ως προς τη Μυθοπλασία, ο σταθμός κάνει ευθύς εξ αρχής ένα πολύ δυνατό άνοιγμα, αφού κατεβαίνει στη ''μάχη'' της τηλεθέασης όχι με ένα ούτε με δυο ,αλλά με τέσσερα σίριαλ! Ου φονεύσεις, Για πάντα παιδιά, Ελεύθερη
Σχέση, Ο πρίγκιπας της φωτιάς είναι οι τίτλοι των 4 καινούργιων σειρών που ο σταθμός στήνει, με τις μηχανές να δουλεύουν καθημερινά στο...φουλ!

Πότε ,όμως ,θα βγαίνουν στον αέρα και ποιες ώρες; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, αυτή τη στιγμή καμια απόφαση δεν έχει παρθεί για τη συχνότητα εμφάνισης του κάθε σίριαλ -εξαίρεση αποτελεί ο Θωμόπουλος που θα ''χτυπά'' 3 φορές-,αλλά ούτε και για την ώρα προβολής τους. Κι αυτό διότι, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μου, το ''αγκάθι'' που δεν έχει...εξουδετερωθεί και που θα δώσει τη λύση , είναι η ώρα προβολής του Κεντρικού Δελτίου με την Έλλη Στάη.

Τι εννοώ ;Ότι με βάση την ώρα προβολής του Δελτίου, θα αποφασιστεί η ώρα του καθημερινού ''Πρίγκιπα'' ,και κατ' επέκτασιν και οι ώρες των άλλων 3 σειρών. Εν ολίγοις, αν το Δελτίο κλειδώσει στις 19.00, τότε ο ''Πρίγκιπας'' θα βγει στις 20.00 κι ακολούθως οι άλλες σειρές. Αν πάλι η απόφαση είναι να βγει στις 20.00, τότε ο ''Πρίγκιπας'' πάει μια ώρα μετά ,και πάει λέγοντας...http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα