ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκτός ΣΚΑΪ η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Όλο το παρασκήνιο...

16:37 4/9/2017 - Πηγή: TVNea
Δεύτερη αποχώρηση βόμβα έχουμε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ μετά την αιφνίδιο διαζύγιο με την Ελεονώρα Μελέτη. Εκτός καναλιού φαίνεται πως μένει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και όσο περνούν οι ώρες αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνεται από πολλές απόψεις.

Η παρουσιάστρια ήταν μία μεταγραφή του σταθμού τον περασμένο Φεβρουάριο και η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν μία μακρόχρονη συνεργασία. Συζητήθηκαν πάρα πολλά σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον ανάμεσα σε εκείνη και τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ. Το πρώτο ήταν η συνέχιση του "Κάνε Παζάρι",αλλά εγκαταλείφθηκε νωρίς λόγω των χαμηλών πτήσεων του τηλεπαιχνιδιού στους πίνακες τηλεθέασης.

Στην πορεία έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του πρωινού ψυχαγωγικού 10 με 1, κάτι στο οποίο ήθελε πολύ να επιστρέψει η παρουσιάστρια. Βέβαια τελικά αποφασίστηκε να μην "πειραχτεί" η ενημερωτική ζώνη και έτσι η Ντορέττα έμεινε πάλι μετέωρη. Στη συνέχεια της προτάθηκε πολλές φορές το "My style rocks", αλλά εκείνη δεν ήθελε να το κάνει με τίποτα. Ο ρόλος της παρουσιάστριας σε αυτό είναι πολύ διεκπαιρεωτικός και δεν ήθελε να είναι αυτό το επόμενο βήμα της. Η Ντορέττα ήθελε διακαώς να παρουσιάσει το "My man can". Αυτό το πρόγραμμα την "ιντρίγκαρε" πολύ,αλλά η απόφαση του SKAI να το "παγώσει" δεν της άφησε πολλά περιθώρια.

Για ένα διάστημα είχε συμβιβαστεί με την ιδέα του "My style rocks",αλλά συνεχώς δήλωνε αντίθετη. Έτσι, ο σταθμός την ήθελε να παρουσιάσει ένα μαγκαζίνο στη ζώνη 3 με 5 και η Ντορέττα ενθουσιάστηκε με αυτή την ιδέα. Είχε αρχίσει ήδη να στήνει την εκπομπή και να σκέφτεται μελλοντικούς συνεργάτες,αλλά η απόφαση του Τούρκου παραγωγού να προβάλλεται το "My style rocks" τρεις ώρες δεν άφηνε πολλά περιθώρια ύπαρξης αυτής της δίωρης εκπομπής.

Η επόμενη και τελευταία διαβεβαίωση που είχε η Ντορέττα ήταν ότι θα συζητηθεί το σενάριο ενεργοποίηση της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου με μία ψυχαγωγική εκπομπή,ωστόσο και αυτό δεν φαίνεται να προχωρά.

Με τα νέα δεδομένα όλα δείχνουν πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου μένει εκτός ΣΚΑΙ. Η ίδια πάντως αρνήθηκε κάποιες προτάσεις από άλλα κανάλια,λόγω της σιγουριάς της πως θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στο κανάλι του Φαληρου. Μην περιμένετε βέβαια τη Ντορέττα να σταματήσει το ψάξιμο. Αγαπά την τηλεόραση και θα προσπαθήσει πολύ να βρίσκεται σε κάποιο πόστο τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι επαφές της με τον ANT1,το STAR και την πλευρά Μαρινάκη είναι γνωστές...http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα