ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ από το γύρισμα του Μαρτάκη με τη Λουιζίδου για το «Ράφι»

11:00 19/7/2013 - Πηγή: TVNea
Το ντεμπούτο του σε ελληνική σειρά ως ηθοποιός θα κάνει τον Σεπτέμβριο ο Κώστας Μαρτάκης. Ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής θα αποδείξει λοιπόν αν διαθέτει και υποκριτικό ταλέντο καθώς έπαιξε στη σειρά «Το ράφι» που γράφει ο Παναγιώτης Καποδίστριας μαζί με τους σπουδαστές της σχολής του «Tabula Rasa». Το γύρισμα έγινε την Τρίτη και διήρκεσε πολλές ώρες, αλλά όλοι πέρασαν πολύ ωραία και δεν σταμάτησαν να γελούν.

Βέβαια ο Μαρτάκης, εκτός από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Καποδίστρια είχε δίπλα του τη Ρένια Λουιζίδου που με την εμπειρία της βοήθησε πολύ τον τραγουδιστή στο
ρόλο του. Το γύρισμα έγινε σε σπίτι στον Κορυδαλλό και στα εξωτερικά γυρίσματα συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος ζητώντας αυτόγραφα από τη Λουιζίδου και τον Μαρτάκη. Το ντεμπούτο του ως τηλεοπτικός ηθοποιός ο Μαρτάκης θα το κάνει ερμηνεύοντας το… γκαραζότεκνο, όπως τον έλεγε η Μπέσσυ Μάλφα στο «Your Face Sounds Familiar» και που είναι ερωτευμένος με τη Ρένια Λουιζίδου, αλλά αυτή λόγω της κοινωνικής της θέσης… δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στον έρωτά του και δημιουργούνται πολύ κωμικές καταστάσεις στις οποίες εμπλέκονται και πολλά ακόμα πρόσωπα, ρόλους που ερμηνεύουν οι Μαίρη Αθανασίου, Γιούλη Μακρή, Αρετή Ζαχαριάδου, Αργύρης Γιαμάλογλου και Ευστρατία Λιρατζοπούλου.Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε αποκλειστικά στο Newsit ο Κώστας σύμφωνα με τις ανάγκες του σεναρίου έπρεπε να κάνει και μπάνιο, οπότε… καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει με την προβολή του συγκεκριμένου επεισοδίου της σειράς «Το ράφι» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: newsit / Γρηγόρης Μελάς
Keywords
Αναζητήσεις
αρετή ζαχαριάδου hot , αρετη ζαχαριαδου hot
Τυχαία Θέματα