Αποκαλυπτικό: Πήρε το πράσινο φως το #tatouaz για δεύτερη σεζόν;

09:23 5/3/2018 - Πηγή: TVNea

Αδιαμφισβήτητα, αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες - αν όχι την πιο πετυχημένη - τηλεοπτική σειρά αυτής της σεζόν. Ο λόγος για "Το Τατουάζ", το οποίο όχι μόνο κατόρθωσε να αποσπάσει την πρωτιά στο α' μισό της τηλεοπτικής περιόδου, αλλά και τη δεδομένη χρονική στιγμή σημειώνει εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης απέναντι στο σκληρό ανταγωνισμό.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό "DownTown Κύπρου", ο Κούλλης Νικολάου αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει, ενώ παράλληλα ότι υπάρχει ήδη μία άτυπη συμφωνία με τον ALPHA για τη δημιουργία του δεύτερου κύκλου του "Τατουάζ".

Είστε ικανοποιημένοι με τα ποσοστά τηλεθέασης;
Αν δεν ήμασταν δεν θα επενδύαμε στον δεύτερο κύκλο της. Εξάλλου, η επιτυχία της είναι κάτι που φαίνεται στους πίνακες τηλεθέασης.

Ακόμα και με το «Survivor» απέναντί σας;
Εμείς δουλεύουμε πάνω σ’ ένα σίριαλ με γνώμονα να κάνουμε όσον το δυνατό καλύτερη τηλεόραση. Το γεγονός ότι είμαστε σε υψηλή τηλεθέαση είναι η εκτίμηση και η ανταμοιβή του κόσμου.

Γιατί απέρριψες την πρόταση εισόδου σου στο «Τατουάζ»;
Αρχικά, αποδέχτηκα την πρόταση/εισήγηση της Βάνας να μπω στη σειρά, γιατί επρόκειτο για έναν ρόλο ο οποίος ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα μου. Ήθελα πολύ, γούσταρα να μπω στη σειρά γιατί έχω το ψώνιο να παίζω, το θέλω. Την τελευταία στιγμή, όμως, έκανα πίσω. Δεν θα ήμουν χαλαρός και σωστός στον ρόλο μου, λόγω των διοικητικών καθηκόντων μου στην παραγωγή. Επιφυλάσσομαι, όμως, με μία άνω τελεία σε αυτή την πρόταση για τη δεύτερη σεζόν.

Είναι επίσημο, δηλαδή; Θα συνεχίσει και δεύτερη σεζόν η σειρά;
Είναι ξεκάθαρο ότι θα συνεχίσουμε. Δεν έχει υπογραφεί κάτι προς το παρόν κι ούτε υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι. Αλλά, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ήδη, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε στρατηγικές για το πώς θα προχωρούμε στη δεύτερη σεζόν που θα είναι συνέχεια της πρώτης σαν διαδικασία οργάνωσης.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα