ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ μόνο στο TVNEA.COM: Έτσι θα είναι το Πρωινό του ΑΝΤ1. Ποιοι θα το παρουσιάσουν;

20:01 7/7/2016 - Πηγή: TVNea
Πολλά ακούγονται και γράφονται για το πετυχημένο Πρωινό του ΑΝΤ1. Όπως σας έχουμε γράψει κι εμείς ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να αποδεσμευτεί απο το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθώς πιστεύει πως έχει κλείσει ο κύκλο του σ' αυτό το πρόγραμμα.

Γράφει ο Γιώργος Πασχαλίδης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM με τα μέχρι τώρα δεδομένα στην παρουσίαση θα είναι τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και Φαίη Σκορδά.
Αν βρεθεί το "τηλεπαιχνίδι" η το 2ο "SHOW", o Γιώργος Λιάγκας θα αποδεσμευτεί από το Πρωινό. Όσο για την θέση του, μην περιμένετε να δείτε κάποιο πρόσωπο δίπλα στην Φαίη. Ναι,καλά καταλάβατε. Σε περίπτωση αποδέσμευσης του Λιάγκα απο το Πρωινό,κανένας δεν θα αντικαταστήσει την θέση του δίπλα στην Φαίη Σκορδά. Άλλωστε η Φαιή έχει αποδείξει παρα πολλές φορές ότι είναι νούμερο ένα παρουσιάστρια. Ό,τι είναι από τα 2 να γίνει, θα το μάθουμε μέσα στον Ιούλιο.

Ωστόσο στο Πρωινό θα έχουμε πολλές αλλαγές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVNEA.COM στο πάνελ θα μείνουν μόνο ο Θέμης Γεωργαντας και η Σάσα Σταμάτη, ενώ θα γίνουν τονωτικές ενέσεις στις άλλες 2 θέσεις . Τονωτικές ενέσεις θα γίνουν και πίσω από τις κάμερες αλλά και γενικά στο Πρωινό πρόγραμμα.

To TVNEA.COM ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς αναφορά του site TVNEA.COM.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα