Αποκαλυπτικό: Η μεταγραφή του Θέμη Γεωργαντά και οι ριζικές αλλαγές στο πρωινό του ΑΝΤ1...

08:18 29/6/2018 - Πηγή: TVNea
Η επόμενη χρονιά ανήκει στις μεταγραφές με την κινητικότητα να βρίσκεται στο ζενίθ της. Μία ακόμη μετακίνηση που έρχεται να ολοκληρώσει αυτό το παζλ είναι αυτή του Θέμη Γεωργαντά, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com. Ο παρουσιαστής μετά από 5 χρόνια παρουσίας στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη του. Συγκεκριμένα, θα βρίσκεται μαζί με τη Ναταλία Γερμανού στη νέα απογευματινή εκπομπή που ετοιμάζει στον ALPHA για τα Σαββατοκύριακα.

Στο πρωινό του ΑΝΤ1 θα γίνουν δραματικές αλλαγές και εκτός του Θέμη εκτός φαίνονται να μένουν ο Κώστας Τσουρός, η Κλεοπάτρα Πατλάκη και η Σοφία Τουντούρη. Για τις δύο τελευταίες, το τηλεοπτικό τους μέλλον είναι άγνωστο, ωστόσο ο Κώστας Τσουρός θα μείνει στην οικογένεια του ΑΝΤ1, χωρίς ακόμα να έχει συζητηθεί σε ποιο πόστο θα βρίσκεται. Από το πάνελ της εκπομπής παραμένει ο Άρης Καβατζίκης.

Το πρωινό του ΑΝΤ1 θα δώσει έμφαση στα γυναικεία θέματα, ενώ το gossip αναμένεται να περιοριστεί σημαντικά. Ο Τζώρτζης Ποφάντης επιθυμεί τη ριζική ανανέωση της θεματολογίας της εκπομπής, θεωρώντας πως το παραγόμενο πρόγραμμα πρέπει να αλλάξει για να επιστρέψει η δυναμική στην τηλεθέαση.

Τέλος, δεν αποκλείεται η μείωση του lifestyle στο πρωινό να συσχετίζεται με τις έντονες φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει καθημερινή απογευματινή δίωρη εκπομπή με έντονο του gossip. Για λόγους μη ταύτισης των δύο εκπομπών ως προς τη θεματολογία. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TVNea