Αποχώρηση-έκπληξη από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά»...

12:01 23/2/2018 - Πηγή: TVNea
Υπήρξε μέλος της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτή η εκπομπή. Στην αρχή συμμετείχε μόνο ως ρεπόρτερ και στην πορεία πέρασε και μπροστά από τις κάμερες, κρατώντας μία θέση στο πάνελ. Αναφέρομαι στον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα, που για τον οποίον όλοι έβλεπαν πως οι σχέσεις του με τον Μένιο Φουρθιώτη ήταν άριστες.

Τα πράγματα άλλαξαν, ωστόσο, και πλέον δεν ανήκει στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά", χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποχωρεί και από το Έψιλον. Το παρασκήνιο, σύμφωνα με την εκπομπή "Στη φόρα", αναφέρει πως υπήρξε έντονη διαφωνία ανάμεσα στους δύο άντρες με αφορμή την έκτακτη εκπομπή της Καθαράς Δευτέρας. Ο Σωτήρης Καραμίντζας δεν ήθελε να εργαστεί αυτή την ημέρα, λόγω της αργίας, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον γνωστό παρουσιαστή.

Το αποτέλεσμα ήταν στο να οδηγηθούν σε ένα τηλεοπτικό διαζύγιο. Οι φήμες, πάντως, πως μετακινείται στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου δεν ισχύουν. Τονίζουμε πως για την ώρα, δεν έχει παρθεί καμία τέτοια απόφαση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον. http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
γιατι εφυγε ο καραμηντζας, απο τα αποκαλυπτικα γιατι εφυγε ο σωτηρης;
Τυχαία Θέματα