Ανδρέας Γεωργίου: Αποκαλύπτει γιατί «κόπηκε» το Κόκκινο Νυφικό από τον Alpha

17:41 5/2/2018 - Πηγή: TVNea

Τον λόγο για τον οποίο η σειρά Κόκκινο Νυφικό σταμάτησε να προβάλλεται μετά από μόλις 10 επεισόδια, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η μαύρη κωμωδία, όπου, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστούσαν οι Θεοχάρης Ιωαννίδης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Δανάη Σκιάδη, Γιούλικα Σκαφιδά, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Γκουτζαμάνη και Ελένη Βαΐτσου, «κόπηκε» από το πρόγραμμα του καναλιού της Κάντζας στα μέσα Δεκεμβρίου.

«Δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Ήταν μια σειρά που δεν πήγε καλά. Αγαπήθηκε φανατικά από λίγους. Το τηλεοπτικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί δεν δημιουργεί τις συνθήκες επιτυχίας μιας εβδομαδιαίας σειράς. Έπρεπε, λοιπόν, να τελειώσει εκεί», αναφέρει, σε συνέντευξή του στο TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα, ο δημιουργός της σειράς.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως η απόφαση να μετακινηθεί όλη η ομάδα από τον ΑΝΤ1 στον Alpha δεν είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι, αλλά με το ότι απλά επιθυμούσε μια ανανέωση: «ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πως μετακινηθήκαμε στον Alpha με περισσότερα χρήματα. Στον Alpha, λοιπόν, πήγα με λιγότερα λεφτά. Ο βασικός λόγος ήταν πως θέλαμε μια γενικότερη ανανέωση. Ριζική αλλαγή. Θα μου πεις, τι σχέση έχει το κανάλι. Με τον Alpha μιλούσαμε πολύ καιρό πριν. Ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ θερμό το κλίμα και νιώσαμε πως το κανάλι θα μας στηρίξει. Όπως βέβαια και έγινε».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα