Ανατροπή στα στοιχήματα της Eurovision! - "Ανάσα" για την Ελλάδα, πέφτει κι άλλο η Κύπρος!

17:46 24/4/2013 - Πηγή: TVNea
Τρεις εβδομάδες μας χωρίζουν πια από τη διεξαγωγή του 58ου πανευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού της Eurovision και η αντίστροφη μέτρηση για το Μάλμε της μακρινής Σουηδίας έχει ξεκινήσει! Οι δικοί μας εκπρόσωποι, Koza Mostra και Αγάθωνας, ρυθμίζουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν πάρουν το αεροπλάνο για την κρύα Σκανδιναβία.

Την ίδια στιγμή τα γραφεία
στοιχημάτων δεν σταματούν να "τρέχουν", καθώς μεγάλο είναι και αυτή τη χρονιά το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων για τον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό παγκοσμίως! Μετά από μία περίοδο ιδιαίτερα χαμηλών πτήσεων στον πίνακα των στοιχημάτων (15-17η θέση), η Ελλάδα ανακάμπτει κάπως στη 13η θέση, παίρνοντας μία μικρή ανάσα ανόδου. Στον Β' Ημιτελικό, τον οποίο πρέπει πρώτα να περάσουμε, η Ελλάδα πλασάρεται ως η 4η χώρα που θα προκριθεί στο Μεγάλο Τελικό.

Όσο για την Κύπρο, τα νέα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, δεδομένου πως στον Α' Ημιτελικό η μεγαλόνησος φιγουράρει σταθερά εκτός δεκάδας (αυτή τη στιγμή στη 13η θέση), ενώ ακόμη κι αν περάσει στον Τελικό, τα στοιχήματα την δίνουν στην 30η θέση.
Keywords
Τυχαία Θέματα