'Αναταράξεις' στη ζώνη 18.00-20.00 για Μega-Alpha

17:59 30/1/2013 - Πηγή: TVNea
Το ολέθριο τεχνικό σφάλμα του Ant1 'κόστισε' στα blogs τη δυνατότητα να σχολιάσουν μια ακόμα μάχη στην prime time.Oυσιαστικά,και το χθεσινό 'ραβασάκι' της Agb γίνεται αντικείμενο 'ανάγνωσης κατά το δοκούν' του κάθε σταθμού...
Στην πρωινή ζώνη,το Fthis 'τσίμπησε' 2,5 μονάδες,αν και το 'Πρωινό mou' δεν έχασε τίποτα από την εντυπωσιακή του δύναμη.
-Το 'Κορίτσι που αγάπησα' παρέμεινε άνετα
πρώτο στο σύνολο,χάνοντας 0,4% (!), την ίδια ώρα που οι 'Δέστε τους' ανέβηκαν στο 15-44,κοινό στο οποίο παρέμειναν πρώτοι.To 'Bαλς' σημείωσε παρόμοια ποσοστά με την πρεμιέρα,ανεβάζοντας τα ποσοστά στο 15-44,πράγμα απολύτως θετικό.
-Η μόνη,αξιοσημείωτη αλλαγή,σημειώθηκε στη ζώνη 18.00-20.00.Οι 'Οικογενειακές Ιστορίες' υπέστησαν μείωση,όπως και η επανάληψη των Singles.Ωστόσο,ήταν η μόνη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλλαγή που είδαμε σε σχέση με την ημέρα της πρεμιέρας, καθώς η ταινία τσίμπησε 4,4 μονάδες στο σύνολο,και 9,5 στο 15-44,επιφέροντας πλήγμα και στο δελτίο του Alpha.
Φυσικά,είναι πολύ νωρίς ακόμα,και οι επιδόσεις της Agb θα 'διαβάζονται' πάντα με ποικιλία...αλλού με ναυαρχίδα το σύνολο,αλλού με το 15-44.
Darwin
MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
Τυχαία Θέματα