Αλλάζει μέρα και ώρα το «Μεγάλο παιχνίδι»

17:17 4/11/2020 - Πηγή: TVNea

Ενα μήνα μετά την πρεμιέρα του και το “Μεγάλο Παιχνίδι” στην ΕΡΤ φαίνεται πως προκαλεί μεγάλα… προβλήματα καθώς από τη μια το μέγαλο κόστος παραγωγής του και από την άλλη τα μικρά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει προβληματίζουν τους ιθύνοντες οδηγώντας τους στην άμεση λήψη αποφάσεων.
Ετσι, από το ερχόμενο Σάββατο 7 Νοεμβρίου το παιχνίδι με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Σάββατο απόγευμα στις
18.15 αντί για Δευτέρα και Τρίτη στην πράιμ τάιμ ζώνη, δηλαδή στις 22.00 αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Κι αυτό γιατί οι επιδόσεις του παιχνιδιού στους πίκανες τηλεθεάσης ήταν κάτι παραπάνω από απαγορευτικές, ακόμα και για την δημόσια τηλεόραση καθώς ο μέσος όρος του κυμαίνεται στο 2% την ίδια ώρα μάλιστα που πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε αύξηση του κόστους του κι αυτό ύστερα από απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, Το αρχικό κόστος για 60 επεισόδια ήταν 824.709 ευρώ πλέον ΦΠΑ- ασφαλιστικών εισφορών (13.745 ευρώ το επεισόδιο) και αναθεωρήθηκε σε 857.872 ευρω πλέον ΦΠΑ και εργοδοτικές εισφορές (14.297 ευρώ ανά επεισόδιο). Η εταιρεία που έχει αναλάβει την παραγωγή είναι η Whitewolves Μονοπρόσωπη ΙΚΕ.
Οσο για το τι θα παίζει στην ώρα του κάθε Δευτέρα και Τρίτη, σύμφωνα με την αλλαγή προγράμματος της ΕΡΤ τη μέν Δευτέρα θα παίζει σε επανάληψη επεισόδιο από την “Τούρτα της μαμάς” και αμέσως μετά ενημερωτική εκπομπή, τη δε Τρίτη ελληνική ταινία.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι δεν είναι η μόνη αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα στην ΕΡΤ κι αυτό γιατί μέλημα των νέων στελεχών της δημόσιας τηλεόρασης είναι και τα ποσοστά τηλεθέασης. Ετσι, πέρα από τις αλλαγές σε μέρες και ώρες προβολής, αναμένεται να γίνουν αλλαγές και σε πρόσωπα, ακόμα και μη ανανέωση συμβάσεων αν θεωρηθεί ότι η δουλειά τους δεν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
tinasmessΠηγή: TVNEA.COM
Keywords
Τυχαία Θέματα