Άκης Πετρετζίκης: Συναντήθηκε από κοντά με τον Jamie Oliver!

09:25 3/8/2018 - Πηγή: TVNea

O Άκης Πετρετζίκης πάντα θαύμαζε τον Jamie Oliver, τον πιο διάσημο μάγειρα του κόσμου.
Το όνειρό του να συνεργαστούν έγινε πραγματικότητα, πριν από τρία χρόνια, όταν ο Jamie Oliver του έκανε πρόταση να μαγειρέψει μουσακά και χωριάτικη σαλάτα
για το κανάλι του στο Youtube.

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε δεχτεί φυσικά με μεγάλη χαρά να το κάνει και οι συνταγές που είχε παρουσιάσει -σε άπταιστα αγγλικά- είχαν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο βρετανικό κοινό.

Από τότε, οι δυο τους διατηρούν καλή φιλική σχέση, τόσο που ο Jamie Oliver πριν μερικές μέρες κάλεσε τον Άκη Πετρετζίκη στο μεγάλο party που διοργάνωσε στο Λονδίνο, στο οποίο έδωσαν το "παρών" οι καλύτεροι σεφ της Ευρώπης.

Κι επειδή σε μια τέτοια πρόταση δεν μπορείς εύκολα πεις "όχι", ο Άκης Πετρετζίκης ετοίμασε βαλίτσας και έφυγε για την αγγλική πρωτεύουσα.

Εκεί, μάλιστα, δεν δίστασαν να βγάλουν μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία, την οποία έσπευσε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media ο Έλληνας σεφ, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: "Η νέα εκπομπή "Jamie Cooks Italy" έρχεται στο FOX Life αυτό το φθινόπωρο... Με τον αδερφό Jamie Oliver...".http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα