Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Π. Κωστόπουλου αυτή την εβδομάδα!

16:31 28/2/2013 - Πηγή: TVNea

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου λίγο μετά ταμεσάνυχτα, η Κατερίνα Γερονικολού συναντάειτον Πέτρο Κωστόπουλο. Η νεαρή ηθοποιός μιλάει για τις δύο θεατρικές παραστάσειςπου συμμετέχει, για την ταινία γνωστής μάρκας σοκολάτας που πρωταγωνιστεί, αλλάκαι για την προσωπική της ζωή.
Ακολουθείο Λάκης Παπαδόπουλος. Σε μια από τιςσπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μιλάει γιατα 30 χρόνια παρουσίας του στο τραγούδι. Αποκαλύπτει τι τον συνδέει με τονΓιώργο Καρατζαφέρη,
θυμάται τα δύσκολα χρόνια στην αρχή της καριέρας του καιερμηνεύει μοναδικά μαζί με τις 48 Ώρες τρία από τα ωραιότερα τραγούδια του.
Το Βράδυ της Παρασκευής 1η Μαρτίου, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μιλάει για την παράσταση «Κόκκινα Φανάρια», στηνοποία πρωταγωνιστεί. Θυμάται τα χρόνια που αντιμετώπισε δυσκολία στο να βρειδουλειά, αποκαλύπτει πώς ήταν οι σχέσεις της με άλλους ηθοποιούς στην αρχή τηςκαριέρας της και εξομολογείται τους λόγους που δεν θέλει να αποκτήσει τη δικήτης οικογένεια.
Στησυνέχεια στο πλατό της εκπομπής έρχεται η ΕλένηΧατζίδου. Η νεαρή τραγουδίστρια μιλάει για το επαγγελματικό της ξεκίνημακαι για τη φιλία που τη συνδέει με τον Παντελή Παντελίδη. Επίσης αποκαλύπτειτους λόγους που την οδήγησαν να σπουδάσει Θεολογία και φυσικά ερμηνεύει το hit της, που φέρει τον τίτλο "Χειρότερα".
Keywords
Τυχαία Θέματα