Sylvester Stallone: «Οι γυναίκες όταν θέλουν μπορούν να ισοπεδώσουν ακόμα και τον πλανήτη»

11:45 4/2/2016 - Πηγή: TVNea
Στην κινηματογραφική μυθολογία, από το πρώτο Rocky έως το σημερινό φιλμ, επανέρχεται η ατάκα «οι γυναίκες αδυνατίζουν τα πόδια των μποξέρ», υπονοώντας ότι ένας άντρας πρέπει να είναι προσεκτικός, γιατί μια γυναίκα μπορεί να τον αποπροσανατολίσει από το στόχο του. Πιστεύει ο Sylvester Stallone ότι μια γυναίκα έχει τη δύναμη να καταστρέψει έναν άντρα; «Αν μπορεί να καταστρέψει έναν
άντρα; Μια γυναίκα μπορεί να καταστρέψει όχι μόνο έναν άντρα, αλλά κι ένα λαό. Έχει τη δύναμη να διαλύσει μια χώρα. Μια και είσαι Ελληνίδα, σίγουρα ξέρεις τι είχε γίνει με την Ωραία Ελένη και τον Πάρη. Οι γυναίκες, όταν θέλουν, μπορούν να ισοπεδώσουν ακόμα και τον πλανήτη. Η ιστορία του κόσμου είναι ένας πόλεμος ανάμεσα σε σπασμένες καρδιές. Ασ' τα... ξέρω που σου λέω. (Γελάει πολύ και δυνατά... Μάλλον είναι καμένος από το ωραίο φύλο!)» τόνισε στο People.
-Μετά την πρόσφατη βράβευση σας ευχαριστήσατε τη γυναίκα σας Jennifer και τις κόρες σας Sistine, Sophia και Scarlet λέγοντας «όλα τα χρωστάω στη σύζυγο μου. Χωρίς εκείνη, τα παιδιά μας δεν θα ήταν αυτά που είναι σήμερα. Για χρόνια ήμουν ένας πατέρας απών». Γιατί είναι τόσο δύσκολο και ακατόρθωτο για έναν ηθοποιό του Χόλυγουντ να είναι σωστός και αφοσιωμένος οικογενειάρχης;
«Γενικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι σωστός οικογενειάρχης, αλλά ειδικά στο Χόλιγουντ είναι δυσκολότερο. Θα σου πω τι συμβαίνει με εμένα: Συχνά για τα γυρίσματα πρέπει να λείπω από το σπίτι μου, πολλές φορές περισσότερο από τρεις μήνες, τα γυρίσματα είναι απαιτητικά και το μυαλό μου πρέπει να είναι συνέχεια στην ταινία Το άγχος είναι μεγάλο και φυσικά πρέπει να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου. Οταν πια τελειώσουν τα γυρίσματα, αγωνιώ. Ακόμα και τώρα, που το Creed πάει πολύ καλά στοbox office, εγώ κάνω τα πάντα για να πάει ακόμα πιο καλά. Πώς μπορώ μετά από-όλα αυτά να είμαι ένας καλός πατέρας; Το μυαλό μου αναγκαστικά ήταν αλλού».
-Έχετε πλέον μπει στη διαδικασία να αλλάξετε προτεραιότητες
«Προσπαθώ! Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν χαμένος στον κόσμο μου. Δεν ήταν εύκολο να συνειδητοποιήσω τα λάθη μου. Αυτό που πραγματικά έχει ουσία και μένει είναι μόνο η οικογένεια σου. Χάρη στη γυναίκα μου, τα κορίτσια μας έχουν γίνει τρεις καλοί άνθρωποι»

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα