Survivor: Γιατί δεν έχει γυρίσει ακόμα από τον Άγιο Δομίνικο;

23:51 27/1/2022 - Πηγή: TVNea


Μπορεί ο Βαλάντης να έχει αποχωρήσει εδώ και μία εβδομάδα από το Survivor –καίγοντας μάλιστα και την κόκκινη μπαντάνα του– αλλά στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει φτάσει.

Κανονικά, οι παίκτες που αποχωρούν από το παιχνίδι επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο τη Δευτέρα το πρωί.

Αυτή είναι η συνήθης τακτική που ισχύει για όλα τα παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι τώρα, με μία μόνη εξαίρεση: την περίπτωση

του Στέλιου Χανταμπάκη που συμμετείχε στο πρώτο Survivor.

Για τον Βαλάντη, η πρώτη ενημέρωση που είχαν οι δημοσιογράφοι ήταν ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα τη Δευτέρα.

Παρόλα αυτά είναι Τετάρτη και δεν υπάρχει ακόμα η ημερομηνία άφιξής του.

Οι πρώτες πληροφορίες τον ήθελαν να επιστρέφει μαζί με τον Μπέλλο και τον Καλαφατά που αποχώρησαν από την ομάδα των Μαχητών.

Ωστόσο, οι δύο παίκτες επέστρεψαν σήμερα και ο Βαλάντης δεν ήταν στη λίστα των επιβατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, η προγραμματισμένη πτήση για τη Δευτέρα ακυρώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και πρέπει να αγοραστεί εκ νέου εισιτήριο επιστροφής.

Στο μυστήριο της επιστροφής του Βαλάντη έρχεται να προστεθεί και ένα ακόμα που αφορά στην κυκλοφορία του νέου του single.

Παρόλο που η Heaven μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της είχε προαναγγείλει ότι το νέο τραγούδι του Βαλάντη με τίτλο «Άστο» θα κυκλοφορούσε χτες, ως διά μαγείας εξαφανίστηκε η ανάρτηση.

Δεν είναι δηλαδή ότι δόθηκε μία νέα ημερομηνία, αλλά εξαφανίστηκε εντελώς η προαναγγελία της κυκλοφορίας του τραγουδιού.

Πηγή: TVNEA.COM
Keywords
Τυχαία Θέματα