O κληρικός που πόζαρε με γούνες, στρας και σκουλαρίκια αποκαλύπτει την αλήθεια! - Τι λέει η εκκλησία

11:16 7/12/2013 - Πηγή: TVNea
Σάλο προκάλεσαν στους κόλπους της εκκλησίας δημοσιεύματα και φωτογραφίες κληρικού και συγκεκριμένα διακόνου, o οποίος ντυνόταν με γυναικεία ρούχα βαφόταν ως γυναίκα και φωτογραφιζόταν.

Η Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως με ανακοίνωσή της καλεί το διάκονο σε απολογία για τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και τον δείχνουν να φοράει γυναικεία ρούχα, σκουλαρίκια, ακόμα και νυφικό.

Ο διάκονος μίλησε σήμερα αποκλειστικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου
"Μίλα" και ισχυρίστηκε ότι οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες όταν είχε μεταμφιεστεί σε γυναίκα για το καρναβάλι. "Πριν 5 χρόνια ντύθηκα και πήγα σε καρναβάλι, τότε δεν άνηκα στην Ελληνική Εκκλησία .Ήθελα να ηρεμήσει η ψυχή μου, να κλάψω για τις αμαρτίες μου. Δεν αντέχω τόσο διασυρμό και ψεύδη προς το πρόσωπό μου. Θέλω ο κόσμος να με συγχωρέσει για τα αμαρτήματά μου και να προσεύχονται για εμένα’’
Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Μητρόπολη στην οποία ανήκει, σημειώνεται μεταξύ άλλων, πως ο κληρικός, δεν έχει χειροτονηθεί από τον μητροπολίτη Γόρτυνος κ. Ιερεμία αλλά προσλήφθηκε ύστερα από αίτημα του και τις θετικές εισηγήσεις «αξιόπιστων προσώπων».

Επίσης αναφέρει ότι οι κάτοικοι των χωριών που εξυπηρετούσε «ήταν ενθουσιασμένοι από τον χαρακτήρα και την εργατικότητά του, αλλά τα δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες μας εξέπληξαν».Πηγή: tlife
Keywords
Τυχαία Θέματα