Mήνυμα προς τον Αλέξη Γεωργούλη: «Σεβάσου τους ψηφοφόρους σου»

20:36 27/10/2020 - Πηγή: TVNea


Στην εκπομπή “Love it” και τον Κώστα Παπαποστόλου έδωσε συνέντευξη ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι “Secret Combination”, δήλωσε φαν της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, ενώ τόνισε πως… παθαίνει αλλεργία με τη Σοφία Δανέζη.

«Μου φαίνεται πολύ ωραίο και συγκινητικό αν επιστρέψει η Καλομοίρα στη Eurovision. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Το Secret Combination ήταν ένα λαϊκό ποπ

τραγούδι. Οι αρχικοί στίχοι ήταν “μες’ τη βότκα σε αναζητώ” και ήταν κανονικός στίχος ελληνικός. Νομίζω ότι λεγόταν “ο τρόπος που κοιτάζεις”, αντί για “Secret Combination”.

Έχω πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη, γενικά δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν έχουν αίσθηση του μέτρου. Κατεβαίνεις στις εκλογές, δεν είσαι ο πιο αρμόδιος, καλώς ή κακώς ο κόσμος σε ψηφίζει. Κερδίζεις την έδρα στην Ευρωβουλή που είναι σημαντική, τόσο για το λειτούργημά της, όσο και για την "τσεπούλα" σου. Αφού σε τίμησε ο ψηφοφόρος και σε στέλνει στην Ευρωβουλή, κάθισε εκεί, υπηρέτησε τη θέση σου και κυρίως σεβάσου τους ψηφοφόρους σου», είπε μεταξύ άλλων ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.


Πηγή: TVNEA.COM
Keywords
Τυχαία Θέματα