Mες στην καλή χαρά: Πεσμένα νούμερα, κακή χημεία και ποιοι είναι ήδη με το ένα πόδι εκτός Alpha;

11:45 12/2/2014 - Πηγή: TVNea
Έχουν γραφτεί πάρα πολλά κατά καιρούς σχετικά με τη συγκεκριμένη εκπομπή. Από το ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ακατάλληλη για οποιαδήποτε τηλεοπτική θέση μέχρι και για το ότι χωρίς ανταγωνισμό, η εκπομπή πάει μέτρια, ιδίως το τελευταίο διάστημα. Η κακή χημεία, η τηλεοπτική αρρυθμία κ.λπ. είναι πρόδηλα και άνευ λόγου ανάλυσης. Το θέμα είναι πλέον το τι γίνεται από εδώ και πέρα.

Με τα εως τώρα δεδομένα, η Κατερίνα Καραβάτου κινδυνεύει άμεσα να αποχωρήσει από το κανάλι. Οι σχέσεις της με τη Ζήνα Κουτσελίνη ποτέ δεν έγιναν όπως ήταν-αν και είναι τυπικές, αλλά ως εκεί-, ενώ και η Κωνσταντίνα
Σπυροπούλου είναι παντελώς αδιάφορη απέναντί της. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της δύσκολα θα παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού. Άδικα; Ίσως, αλλά έτσι πάνε αυτά, πολλές φορές.

Όσο για τον Ευθύμη Ζησάκη και τη νέα εκπομπή, που προορίζεται προς το παρόν ως αστείο εκλαμβάνεται. Μπορέι οι σχέσεις του με τους ιθύνοντες να είναι ικανοποιητικές, αλλά κανείς δεν είπε πώς ανακάλυψε και το τηλεοπτικό χρυσωρυχέιο.

Ο Παύλος Σταματόπουλος νιώθει ασφαλής, έχει "καβάτζα", κολλήτη του φίλη-γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που..απέχει-, για τη θέση της Καραβάτου-ίσως και πιο κάτω σε "τηλεοπτικό χώρο"- και η Κωνσταντίνα τον συμπαθεί ιδιαιτέρως. Άλλωστε, είναι ο μόνος που εμπιστεύεται απόλυτα. Το τι μέλλει γενέσθαι θα το ξέρουμε σε ελάχιστους μήνες. Όμως, άσχημες εξελίξεις προμηνύονται για κάποιους..
Keywords
Τυχαία Θέματα