MadWalk 2019: Έρχεται στον ΑLPHA την Κυριακή 14 Απριλίου

11:45 11/4/2019 - Πηγή: TVNea

Το MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure The Fashion Music Project βρίσκεται στις κορυφαίες τάσεις του Youtube ξεπερνώντας τις 600.000 προβολές κι έρχεται στον ΑLPHA την Κυριακή 14 Απριλίου στις 23:00.

Πραγματοποιήθηκε
με τεράστια επιτυχία τη Δευτέρα 1η Απριλίου, για 9η συνεχόμενη χρονιά, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Η μεγάλη προσμονή του κοινού για το μοναδικό θεσμό στη χώρα, που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα αποτυπώθηκε από το sold out που είχε σημειωθεί αρκετές ημέρες πριν!

Θα προβληθεί από τον ΑLPHA και ταυτόχρονα και από τον ALPHA Κύπρου, την Κυριακή 14 Απριλίου στις 23:00!

Tα Backstage Moments του MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project, θα προβληθεί από τον ΑLPHA και ταυτόχρονα και από τον ALPHA Κύπρου, την Πέμπτη 18 Απριλίου στη 01:20

Την Κυριακή 14 Απριλίου στις 23:00, στον ΑLPHA και ταυτόχρονα στον ALPHA Κύπρου θα απολαύσουμε το εντυπωσιακό σκηνικό που δημιουργήθηκε στο κατάμεστο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, παρουσιάστηκαν μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές! Τους δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brand που προσέφεραν αξέχαστες στιγμές γεμάτες μόδα και μουσική!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού μία 40μελής συμφωνική ορχήστρα υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Ζαχαρίου συνόδευσε τα ξεχωριστά διασκευασμένα τραγούδια που παρουσιάστηκαν στο MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», αφού μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την προσφορά του απαραίτητου εξοπλισμού για τη συμμετοχή των παιδιών στο «ELPIDA Youth Summer Camp», το 10ήμερο θεραπευτικό πρόγραμμα για αποθεραπευμένα παιδιά ηλικίας 9-16 ετών που διοργανώνεται για τρίτο καλοκαίρι από την Επιτροπή «ELPIDA Youth». Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κατασκήνωση είναι η πρώτη στο είδος της στην Ελλάδα και αποτελεί μία ακόμα πρωτοπορία του «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», κυρία Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα