Kατσούλης-Καραβάτου: Το δίδυμο του STAR μιλά για τη ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ...

13:02 5/11/2018 - Πηγή: TVNea

Kρατερός Κατσούλης-Κατερίνα Καραβάτου. Το πρωινό δίδυμο του STAR που φέτος έχει
αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική από ό,τι πέρσι, μιλά στο 7 Μέρες tv...

«Κάθε μέρα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Έχουμε και άλλα πράγματα που ετοιμάζουμε ως αυτόνομα κομμάτια τα οποία έρχονται σύντομα!», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η «Βίλα Αμαρτία» είναι σίγουρα μια πολύ απολαυστική ενότητα για όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτήν, μια ενότητα στην οποία ο Κρατερός Κατσούλης είναι στην... έδρα του, ωστόσο, η ιδέα όπως μας εκμυστηρεύτηκε,
δεν ήταν δική του αλλά ήρθε από το STAR.

Γενικότερη επιθυμία είναι να αντιμετωπίζονται όλοι οι άνθρωποι και τα θέματα με τον ανάλογο σεβασμό. Πολλές φορές και λόγω επαγγέλματος ο Κρατερός είναι σε θέση να γνωρίζει περισσότερα από όσα μοιράζεται με το κοινό ο καλεσμένος τους. Τι κάνει τότε;

«Θεωρώ ότι η Κατερίνα και εγώ είμαστε οικοδεσπότες. Ο οικοδεσπότης, σύμφωνα με το savoir vivre, οφείλει να είναι ευγενής. Όταν καλείς έναν άνθρωπο στον χώρο σου, οφείλεις να τον κάνεις να νιώθει άνετα. Εάν δεν θέλει να μοιραστεί κάτι, δεν είναι σωστό να τον πιέσεις».

Η περσινή σεζόν ,του επεφύλασσε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας. Τα δύσκολα πέρασαν και ο ίδιος φέτος αποφάσισε να απέχει από το θέατρο και να αφοσιωθεί στην εκπομπή, στα παιδιά τους, αλλά και σε ένα δικό του επαγγελματικό χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης για τον οποίο σύντομα θα μάθουμε περισσότερα. Για την περιπέτειά του είπε:«Πάρα πολλοί άνθρωποι δυστυχώς παρασυρόμαστε από το πάθος για τη δουλειά μας, μπαίνοντας σε ταχύτητες που δεν είναι ανθρώπινες. Όταν το παρακάνεις, ένα καμπανάκι σε ειδοποιεί. Νιώθω ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να επιλέξω το πώς θα πάει από εδώ και πέρα και όχι να πάθω κάτι το οποίο θα ήταν μόνιμο, γιατί ήταν πολύ κοντά».

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων έχει ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Ευφραιμίδης, τον οποίο η ομάδα χαρακτηρίζει ως την «κόλλα» που κρατάει ενωμένη την ομάδα και δημιουργεί όλο αυτό το ωραίο.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα