H θέση του ΑΝΤ1 για τις συζητήσεις με τον Γιώργο Λιάγκα...

10:41 15/1/2018 - Πηγή: TVNea

Την ώρα που το πρόγραμμα της prime time έχει "κλειδώσει", η κατάσταση στη νυχτερινή ζώνη στο Μαρούσιο είναι τελείως ρευστή, με πολλές αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Το ίδιο ισχύει και για το τηλεοπτικό μέλλον των Γιώργου Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου, που σε κάθε περίπτωση αποτελούν από τη late night. Όχι όμως και από τον ΑΝΤ1, καθώς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο "Tvεθνος"
αξιόπιστη πηγή από το κανάλι του Αμαρουσίου: Tις επόμενες μέρες θα υπάρξουν συναντήσεις και με τους δύο παρουσιαστές για να συζητηθεί το ενδεχόμενο αν και πώς θα αξιοποιηθούν την τρέχουσα τηλεοπτική περίοδο. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις, βρίσκονται όμως σε πρωταρχικό στάδιο. Το ίδιο στέλεχος σημειώνει πως ο Γιώργος Λιάγκας είχε ενημερωθεί για τη διακοπή της εκπομπής του πριν από τις γιορτές, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αμέσως μετά το τέλος του "Nomads" και την επιστροφή του από τις Φιλιππίνες. Υπενθυμίζεται πως τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν ενεργά συμβόλαια με τον ΑΝΤ1 με ορίζοντα διετίας. Συγκεκριμένα, ο πρώτος χρόνος λήγει το καλοκαίρι. Υπάρχει ο δεύτερος χρόνος και ο τρίτος είναι το λεγόμενο +1 με την option, όπως παραδοσιακά συμβαίνει να είναι δικαίωμα του τηλεοπτικού σταθμού.
Πρόθεση του ΑΝΤ1 είναι να αξιοποιηθούν σε άλλα concepts και πρόσωπα από το πάνελ του κομμένου "late night". http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα