H Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους για τον δραματικό ρόλο της στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...

18:38 12/9/2018 - Πηγή: TVNea

H ηθοποιός, Άννα-Μαρία Παπαχαλάμπους, θα πρωταγωνιστήσει στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 ,''Η Επιστροφή'', και θα υποδυθεί τη μητέρα του 5χρονου Μάνου που εξαφανίζεται μυστηριωδώς.
Η ίδια μιλά για την τραγική ηρωίδα που θα ενσαρκώσει...

Ο ρόλος σας ποιος είναι;

«Υποδύομαι την Έλενα, μια μητέρα 3 παιδιών. Κάποια στιγμή πριν 20 χρόνια, εξαφανίζεται το 4χρονο αγοράκι της, ο Μάνος, στα γενέθλιά του σε μια παραλία. Τον ψάχνουν και όσο περνάνε τα χρόνια οι περισσότεροι γύρω μας λένε ότι έχει πεθάνει ή ότι έχει πνιγεί.
Εκείνη είναι πεπεισμένη ότι ζει, και επί 20 χρόνια τον ψάχνει. Και μια μέρα ανοίγει την πόρτα και είναι ένας νεαρός, και της λέει ότι είναι ο γιος της. Από εκεί και πέρα ξεκινάνε όλα».

Δεδομένου ότι είστε μητέρα όπως και η ηρωίδα της σειράς, αυτό κάνει τον ρόλο πιο εύκολο;

«Μπορώ τις στιγμές του ρόλου να τις αντιληφθώ συναισθηματικά πολύ πιο εύκολα από το αν δεν ήμουν μητέρα. Ξέρω και μπορώ να καταλάβω πώς είναι η αίσθηση του να χάνεις ένα παιδί».

Όταν διαβάσατε το σενάριο και είδατε αυτή την εξέλιξη με την εξαφάνιση ενός παιδιού, τρομάξατε; Μπήκατε στη θέση της ηρωίδας;

«Η σκέψη είναι τρομερή, είναι τρομακτική. Είναι από τα πιο φρικτά πράγματα που μπορεί να βιώσει ένας γονιός. Είναι ίσως και χειρότερο από τον ίδιο τον θάνατο, γιατί μια εξαφάνιση σου κρατάει μια ελπίδα».

Πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της μητέρας στη ζωή σας;

«Είναι ο πιο σημαντικός ρόλος, όχι μόνο επειδή έτσι το αισθάνομαι, αλλά υποχρεωτικά είναι ο πιο σημαντικός. Οφείλεις να είσαι υπεύθυνος και να προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για τους ανθρώπους που έφερες στον κόσμο».

Tv Έθνοςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα