Greek Idol: Όλα όσα έγιναν στον προημιτελικό του Σαββάτου!

13:52 14/6/2011 - Πηγή: TVNea

Μάνος Πυροβολάκης, Γιάννης Βαρδής, Δέσποινα Ολυμπίου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου έδωσαν μια διαφορετική νότα με την Μαλού, τον Παναγιώτη τον Γιώργο και την Μαρία που έκαναν ντουέτα. Η Ρούλα Κορομηλά, φανερά αδυνατισμένη, κέρδισε όλα τα βλέμματα και  απέδειξε χθες ότι η εμπειρία της και η ηρεμία της είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για την τηλεόραση. Μετά την αποχώρησή του ο Κρητικός της παρέας δήλωσε αποκλειστικά στο Queen.gr
«Ευχαριστώ τους κριτές, το κανάλι και την κυρία Κορομηλά. Ήταν ένα μουσικό ταξίδι με εμπειρίες πολλές που θα μου μείνει αξέχαστο. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι και τα τρία παιδιά που έμειναν μέσα αξίζει να τα χειροκροτήσουμε. Από εδώ και στο εξής θέλει σκληρή δουλειά» μας είπε λίγα λεπτά μετά τους τίτλους τέλους του Greek Idol.

Ο διάλογος που προκάλεσε ταραχή
Όλα άρχισαν όταν με την αρνητική κριτική που δέχτηκε η Μαρία Θεοδότου πήρε το λόγο να εκφράσει τα παράπονά, ισχυριζόμενη ότι η κριτική επιτροπή της κάνει πόλεμο. Συνέχισε εξηγώντας ότι πριν ακόμα ξεκινήσει το τραγούδι της, οι κριτές κρατούσαν υποτιμητική στάση κουνώντας το κεφάλι τους.  Ο διάλογος που ακολούθησε είχε πολύ σκληρές κουβέντες:

"Στα αυτιά μου δεν άκουσα κάτι τραγικό. Δέχομαι πόλεμο αλλά έχω μάθει να κερδίζω τις μάχες!" (Μαρία)
"Δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί σου. Αν δεν άκουσες τα φάλτσα σου, δες το βίντεο. Και εγώ φαλτσάρω κάποιες φορές και θα ξαναφαλτσάρω, αλλά ξέρω και να ακούω!" (Έλλη Κοκκίνου)
"Έλεος, κοριτσάκι μου! Και φαλτσάρεις και δεν μπορείς να κουνηθείς... "( Πέτρος Κωστόπουλος)
"Εσείς με βάλατε μέσα" (Μαρία )
"Καλή ήσουν τότε. Αλλά μάλλον δεν σε πήραμε είδηση" (Πέτρος Κωστόπουλος)
"Έχεις μια γλώσσα μέχρι εκεί κάτω! Το κοριτσάκι έτσι έμαθε από τον μπαμπά!" (Πέτρος Κωστόπουλος)
"Τον μπαμπά μου μην τον πιάνεται στο στόμα σας!" (Μαρία)

Η τηλεθέαση πήρε φωτιά με την εμφάνιση του Νίκου Οικονομόπουλου
Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στη σκηνή του Greek Idol εμφανίστηκε και ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος έχει διακριθεί μέσα από το talent show Dream show.  Η τηλεθέαση εκείνη την στιγμή έφτασε στο 27% και ο μέσος όρος του παιχνιδιού κυμάνθηκε στο 22,5 στο γενικό και κοντά στο 26% στο νεανικό. Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, που ίσως να ήταν μία από εκείνες με τη μεγαλύτερη αγωνία, η Ρούλα Κορομηλά ανακοίνωσε τα αποτελέσματα. Ο Γιώργος Ξυλούρης με ψηλά το κεφάλι αποχώρησε  και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος που ήταν μαζί του υποψήφιος παρέμινε στον ημιτελικό.

Πηγή: Queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα