DWTS 4 το 13o live -Το 13ο live του show κυριάρχησε στη ζώνη του σε όλα τα κοινά. Τι θα δούμε στον ημιτελικό‏

19:00 20/1/2014 - Πηγή: TVNea
Το 13ο Live του DANCING WITH THE STARS ή αλλιώς ο προημιτελικός του show, είχε ρυθμό, απαιτητικές χορογραφίες, κέφι, υψηλές βαθμολογίες, αλλά και παλιούς και νέους παίκτες να μοιράζονται το stage και να μας εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους στον χορό κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας «DANCE TRIO».

Ξεχωριστή στιγμή στο Live
ήταν το εξαιρετικό χορευτικό hip hop performance του frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη στη σκηνή του show, αλλά και το φλογερό Flamenco της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου, η οποία χόρεψε με τη συνοδεία 12 ατόμων και εντυπωσίασε κοινό και κριτές. Ο Ηλίας Βρεττός, επέστρεψε στο DANCING WITH THE STARS και με την περσινή του ντάμα, παρουσίασε μια χορογραφία κάτω από τους ήχους του νέου του τραγουδιού, «Αχ! Καρδιά μου».

Το 13ο live του show κυριάρχησε στη ζώνη του σε όλα τα κοινά. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η διαφορά του από το δεύτερο κανάλι στο κοινό 15-44 άγγιξε σχεδόν τις 20 μονάδες και στους νέους 15-24 η διαφορά από το κανάλι που ακολουθεί έφτασε τις 28,5 μονάδες. Μεγάλη διαφορά παρατηρήθηκε και στις γυναίκες 15-24 οι οποίες έφεραν πρώτο το show με 27,1 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

Οι τηλεθεατές για ακόμα μια Κυριακή έδωσαν πολύ υψηλά ποσοστά στο χορευτικό show. Πιο συγκεκριμένα: στο σύνολο του κοινού το 13ο live σημείωσε 40,9%, αγγίζοντας το υψηλότερο ποσοστό από την αρχή του show. Περίπου 1.700.000 τηλεθεατές το παρακολούθησαν κατά μέσο όρο, ενώ έστω και για ένα λεπτό έμειναν στον ΑΝΤ1 4.220.000 άτομα.

Το δυναμικό κοινό 15-44 χάρισε στον προημιτελικό του DWTS4 ποσοστό 34,3%, το οποίο μεταφράζεται ως το υψηλότερο ποσοστό που έχει φτάσει μετά την πρεμιέρα! Οι γυναίκες 15-24 παρακολούθησαν το show σε ποσοστό 45,5% και οι άντρες 15-24 σε ποσοστό 39,6%. Οι γυναίκες 25-44 επέλεξαν το show χορού σε ποσοστό 40,5% και οι γυναίκες 15-44 σε ποσοστό 41,1%.

Το δημοφιλές show έκανε τη διαφορά και στα Social Media, καθώς αναδείχτηκε 1ο Trending topic ημέρας και 1ο Trending topic εβδομάδας!

Όπως σε κάθε live, η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, έδωσε το σύνθημα της έναρξης, οι κριτές πήραν θέση και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μας μετέφερε το κλίμα από το Green Room σε όλη τη διάρκεια του show.

Οι παίκτες διαγωνίστηκαν και εχθές σε δύο χορογραφίες. Στο Quickstep οι γυναίκες και στο βιεννέζικο Βαλς ο μοναδικός άντρας διαγωνιζόμενος που έχει μείνει στο παιχνίδι, ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Yuri Dimitrov, αν και παρουσίασαν δύο εντυπωσιακές χορογραφίες, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο show κι έτσι, ήταν το ζευγάρι που αποχαιρέτησε το DWTS μια ανάσα πριν τον ημιτελικό. Στο «DANCE TRIO» χόρεψαν με τον Ηλία Βρεττό.

Στο 13ο live η Κλέλια Πανταζή, για την πρώτη της, θεατρική χορογραφία, απέσπασε 35 βαθμούς από τους κριτές, ενώ στο «DANCE TRIO» με τον Άλεξ Κάβδα, κέρδισε το απόλυτο άριστα με 4 10άρια! Συνολικά τερμάτισε με 75 βαθμούς. Ακολούθησε ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίος στην πρώτη χορογραφία του κέρδισε από την επιτροπή 37 βαθμούς για το βιεννέζικο Βαλς και 38 για το «DANCE TRIO» με τη Λάουρα Νάργες. Τερμάτισε με συνολικά 75 βαθμούς. Η Κατερίνα Στικούδη ήταν η νικήτρια και του χθεσινού Live. Για την πρώτη χορογραφία οι κριτές της έδωσαν 36 βαθμούς και για τη δεύτερη στο εκρηκτικό «DANCE TRIO» μαζί με την Ευαγγελία Αραβανή κέρδισε το άριστα με 4 10άρια! Συνολικά απέσπασε 76 βαθμούς!

Και αυτή την Κυριακή, μέσω του live streaming οι fans του DANCING WITH THE STARS 4 είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα όσα συνέβαιναν στα παρασκήνια και το πλατό, 10 λεπτά πριν την έναρξη του show και 10 μετά τη λήξη του… μ’ ένα κλικ στο http://www.antenna.gr/dancingwiththestars/live

Ραντεβού στον ΑΝΤ1 την ερχομένη Κυριακή στις 21:15 για τον ημιτελικό, τα δύο τελικά ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον μεγάλο τελικό… και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις: με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή να χορεύει για πρώτη φορά στη σκηνή του show, καθώς και τη νεαρή ηθοποιό, Κατερίνα Γερονικολού, να μας χαρίζει μια ξεχωριστή χορογραφία. Ακόμα, η περσινή νικήτρια και φετινή οικοδέσποινα του Green Room, Ντορέττα Παπαδημητρίου, θα παρουσιάσει μια απίστευτα εντυπωσιακή χορογραφία με τη συνοδεία χορευτών, στη σκηνή του DANCING WITH THE STARS 4.

Η αγωνιά για την τελική 3άδα κορυφώνεται και οι μέρες για το μεγάλο φινάλε μετρούν ήδη αντίστροφα! Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, όλοι καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να καταπλήξουν κοινό και κριτές με τις επιδόσεις τους. Και σε αυτό το live οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν δύο χορογραφίες, η μία από αυτές θα είναι 100% solo, καθώς το επίπεδο των τριών φιναλίστ είναι εξαιρετικά υψηλό!

Κατερίνα Στικούδη, Κλέλια Πανταζή, Ησαΐας Ματιάμπα, έρχονται την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και χορεύουν καλύτερα από ποτέ, διεκδικώντας μία θέση στον πολυπόθητο τελικό!

Το δημοφιλές show του ΑΝΤ1, όπως κάθε φορά, στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «MAKE A WISH», Ελλάδος καθώς και το Σωματείο «Αλκυονίδες» Κύπρου.
Keywords
Τυχαία Θέματα