CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ:Τι ετοιμάζει η Ελένη Ψυχούλη αυτή την εβδομάδα;

13:16 1/11/2015 - Πηγή: TVNea
Για 6η χρονιά το κυνήγι των γεύσεων και των συνταγών συνεχίζεται!Νέα κουζίνα, νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα! Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο, για να παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Τι θα μαγειρέψουμε αυτή την εβδομάδα;

Τη Δευτέρα 02 Νοεμβρίου ,η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει μαζί με τον Αλέξανδρο
Παπανδρέου. Μια έξυπνη συνταγή με το κοτόπουλο που περίσσεψε, πέννες με σάλτσα μελιτζάνας και ανθότυρο και την πρωτότυπη τάρτα με πατάτα, τυρί και αλλαντικό.

Την Τρίτη 03 Νοεμβρίου η Ελένη μαγειρεύει με τον nomad Chef Ανδρέα Λαγό. Ο Ανδρέας φτειάχνει μακαρονάδα με γαύρο σαγανάκι, την πιο αφράτη ισπανική τορτίγια και μια δροσερή πράσινη σαλάτα με φρούτα γεμάτη βιταμίνες.

Την Τετάρτη 04 Νοεμβρίου στο ''Chef στον αέρα'' η Ελένη και ο Αλέξανδρος μαγειρεύουν μαζί με τον Chef Δημήτρη Καράμπαμπα! Φτειάξτε σε δυο λεπτά το καλαμάρι με τη δροσερή σαλάτα φινόκιο, δοκιμάστε το γεμιστό κανελόνι με λιαστή ντομάτα, φέτα και πέστο δυόσμου αλλά και τη νόστιμη γλώσσα στον ατμό με μουσταρδάτες πατατούλες .

Την Πέμπτη 05 Νοεμβρίου η Ελένη κάνει γλυκοθεραπεία με την Αλεξάνδρα Μιμίκου από τη Χαλκίδα. Πλούσιο κέικ καρότο-μήλο με λεμονάτη βουτυρόκρεμα, σοκολατένιο σουφλέ με σάλτσα λευκής σοκολάτας και εύκολη τορτίγια με κοτόπουλο και ντιπ μουστάρδας.

Την Παρασκευή 06 Νοεμβρίου η Μπέτυ Μαγγίρα κάνει ταχύρρυθμα σεμινάρια μαγειρικής με τον Chef Μαρκο Ρόσσι. Δείχνουν τη συνταγή για το ψητό κουνουπίδι με δροσερή σος, τις πανσέτες με πάστα καυτερής πιπεριάς και τις χειροποίητες πίτες με κοτομπουκιές καθώς και την εύκολη γουασακάκα.

Καθημερινά ,στις 16.45, η Ελένη Ψυχούλη με τους Chef ,είναι στον αέρα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ !http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
περίσσεψε, ανδρέας λαγός τορτιγιες chef on air
Τυχαία Θέματα