CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ με ολοκαίνουρια επεισόδια

14:51 21/1/2017 - Πηγή: TVNea
"CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ" με ολοκαίνουρια επεισόδια από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15.00 με την Ελένη Ψυχούλη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου η Ελένη παρέα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου μας φτιάχνουν απλές και μαγικές συνταγές! Αρακάς φούρνου με λιαστή ντομάτα & φινόκιο, μακαρονάδα με πικάντικη σαρδέλα & βασιλικό και κοπανάκια με φασόλια BBQ και πολύχρωμες πιπεριές!

Τρίτη 24 Ιανουαρίου Η Ελένη φιλοξενεί
τον Chef Μιχάλη Μπίρτσιο. Δοκιμάστε την βελούδινη σούπα κολοκύθας με κάρδαμο, το παναρισμένο κοτόπουλο γεμιστό με μοτσαρέλα και κάππαρη γιαχνί και την πρωτότυπη πανακότα με σουμάδα & άρωμα λουίζας!

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου Η Ελένη παρέα με τον Chef Κώστα Μπουγιούρη & τον Αλέξανδρο Παπανδρέου μας μαγειρεύουν: ρεβίθια σαλάτα με μπέικον γαλοπούλας & μπρόκολο, κουνέλι κρασάτο με φασκόμηλο & μουστάρδα με μέλι και κεφαλοτύρι στο φούρνο με πράσο & φέτες λεμονιού!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου Η Ελένη κάνει γλυκοθεραπεία με την Δανάη Ρήγα και την Μαρία Βαρελά. Δείτε τη συνταγή για το λαχταριστό red velvet brownie με επικάλυψη κρέμας τυριού, το vegan κέικ σοκολάτας και τις ατομικές τάρτες με καραμελωμένο κρεμμύδι & κατσικίσιο τυρί.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου Η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή ξεδιπλώνει το μαγειρικό της ταλέντο με τη βοήθεια του «προπονητή» Ανδρέα Λαγού. Δείτε τη συνταγή για τα σαραγλάκια με μανιτάρια, το τηγανιτό κουλούρι Θεσσαλονίκης με μορταδέλα & αβγό και το υγρό κέικ σοκολάτας με μπισκότα!

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
red velvet cake συνταγη ψυχουλη, μαφινς γεμιστα με κρεμα λεμονιου σεφ στον αερα ψυχουλη ελενη
Τυχαία Θέματα