5 συγκλονιστικά επεισόδια στην καθημερινή αγαπημένη σειρά τα «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ»

14:39 3/12/2016 - Πηγή: TVNea
Η Αρετή, αφού παιδέψει λίγο την Αλίκη για την σχέση που έχει ο Παύλος με την Άννα, της αποκαλύπτει τελικά την απόλυτη και μοναδική αλήθεια.
Στο μεταξύ, ο Στέργιος ανακοινώνει στην Αγάπη ότι θα κάνει το χειρουργείο για να ξανά περπατήσει κι αυτή χαίρεται που θα βρει σε λίγο την ελευθερία της…
5 συγκλονιστικά επεισόδια στην καθημερινή αγαπημένη σειρά τα «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» από Δευτέρα 5 έως και Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στον ΑΝΤ1!

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016
46ο επεισόδιο
Η Αλίκη σίγουρη ότι ο Παύλος έχει ερωμένη την Άννα, βρίσκει στοιχεία που τον ενοχοποιούν. Όταν
του τα δείχνει όμως, οι αποδείξεις της καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι… Ο Αντώνης είναι έτοιμος να φύγει με την Αφροδίτη στην Αθήνα, για να δει τον άρρωστο πατέρα του… Αυτό το ταξίδι όμως δε θα γίνει ποτέ, γιατί ο πατέρας του θα γυρίσει στο σπίτι, συνοδευόμενος από τον Ορέστη. Η Αγάπη ξεκινάει την καινούργια της δουλειά και φαίνεται πολύ ευχαριστημένη. Ο Παύλος ετοιμάζεται να φύγει επαγγελματικό ταξίδι στην Ελβετία μαζί με την Άννα, γεγονός που δημιουργεί στην Αλίκη μια ακόμα κρίση ζήλιας… Η Αρετή που είναι δίπλα της, της επιβεβαιώνει τους φόβους της… Ο Παύλος έχει δεσμό με την Άννα εδώ και τρεις μήνες…

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016
47o επεισόδιο
Η Αρετή, αφού παιδέψει λίγο την Αλίκη για την σχέση που έχει ο Παύλος με την Άννα, της αποκαλύπτει τελικά την απόλυτη και μοναδική αλήθεια. Εν τω μεταξύ ο Γιώργος κάνει ξανά την εμφάνισή του, αυτή τη φορά στο κομμωτήριο της Λίτσας. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης προσπαθεί μάταια να εκμαιεύσει από τον Ορέστη το γιατί άλλαξε στάση απέναντι στον πατέρα του. Συγχρόνως, η Αγάπη πηγαίνει στο ραντεβού της με τον μοναχό Αμβρόσιο, που της ζητάει να συγχωρέσει την αδερφή της. Λίγο αργότερα επισκέπτονται με τον Στέργιο τον καινούργιο γιατρό, που δίνει στην εγχείρηση μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Όμως ο Στέργιος αρνείται για μια ακόμα φορά να χειρουργηθεί και η Αγάπη του θέτει τελεσίγραφο. Παράλληλα η Ελισάβετ πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη, όπου βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016
48o επεισόδιο
O Ορέστης έχει την πιο απρόβλεπτη αντίδραση όταν τον πιάνει η Ελισάβετ με τη Λένα στο σπίτι του. Η Αγάπη με τον Φίλιππο ετοιμάζουν μια καινούρια τακτική ώστε να πείσουν τον Στέργιο να κάνει το χειρουργείο. Η Σίλα παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι της με την νεογέννητη κόρη της. Ο Γιώργος κάνει μια μυστήρια επίσκεψη στο κομμωτήριο και ρωτάει την Ελισάβετ πολλά και διάφορα ύποπτα…. Η Αγάπη μαθαίνει ότι ο Στέργιος έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις και αρχίζει να ανησυχεί πολύ. Στο μεταξύ, η Λαμπρινή πληροφορείται πως η αδερφή της απέδρασε και τρελαίνεται! Η Μάρθα παραδέχεται στην Αφροδίτη ότι είναι ερωτευμένη με κάποιον.. Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι του μια μέρα νωρίτερα και πέφτει απ’ τα σύννεφα μόλις μαθαίνει ότι η Αλίκη έφυγε από το σπίτι!

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016
49o επεισόδιο
Ο Παύλος επιστρέφει από το ταξίδι του και αναστατώνεται όταν μαθαίνει πως η Αλίκη έφυγε για την Πάρο. Εν τω μεταξύ ο Ορέστης δίνει διφορούμενα μηνύματα στην Ελισάβετ για τα αισθήματά του. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος προτείνει στην Αγάπη να μείνουν όλοι μαζί σε μια μεγάλη μονοκατοικία. Η πρόταση ενθουσιάζει την Αγάπη αλλά βρίσκεται μπροστά σ’ ένα εμπόδιο. Παράλληλα η Λαμπρινή αγωνιά για την εξαφάνιση της αδερφής της και ο Στέργιος κερδίζει όλο και περισσότερο την καρδιά της Λένιας. Λίγο αργότερα ο Στέργιος ανακοινώνει στην Αγάπη την απόφασή του σχετικά με το χειρουργείο του.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016
50ο επεισόδιο
Ο Στέργιος ανακοινώνει στην Αγάπη ότι θα κάνει το χειρουργείο για να ξαναπερπατήσει κι αυτή χαίρεται που θα βρει σε λίγο την ελευθερία της… Η Αλίκη λείπει στην Πάρο και δεν απαντά ούτε στα τηλεφωνήματα του Παύλου, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Η Αγάπη που έχει δηλώσει στο Φίλιππο ότι δε θέλει να συγκατοικήσουν όλοι μαζί με τη Μαρουσώ στο σπίτι που θα νοικιάσουν, του εξηγεί τους λόγους που πήρε αυτήν την απόφαση. Ο Φίλιππος ενώ καταλαβαίνει ότι η Αγάπη έχει δίκιο, προσπαθεί να το διαπραγματευτεί.. Το ζευγάρι στηρίζει τις ελπίδες του ότι η Μαρουσώ θα αρνηθεί από διακριτικότητα, όμως διαψεύδεται… Η Μαρουσώ με μεγάλη χαρά θέλει να μείνει μαζί τους… Ταυτόχρονα ο Στέργιος στρώνει τη σχέση με τη κόρη του, βάζοντας ακόμα ένα ηθικό εμπόδιο στην Αγάπη…

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα