16 Σεπτεμβρίου έρχονται 7 πρεμιέρες στον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση

19:25 10/9/2019 - Πηγή: TVNea

Ο ΑΝΤ1 ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΕΠΤΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!
«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ»«ROUK ZOUK» «STILL STANDING» «ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» «ΑNT1NEWS ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ» «ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ»
Και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, «Είμαστε Ένα» και σας
καλωσορίζουμε σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με επτά δυνατές πρεμιέρες τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1.

Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Καλημέρα Ελλάδα», επιστρέφει για 29η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη δημοσιογραφική του ομάδα, θα καταγράφει πρώτος από τις 06:00 το πρωί καθημερινά όλα τα μεγάλα και μικρά γεγονότα της επικαιρότητας, και θα αναδεικνύει όλα όσα απασχολούν τους πολίτες. Αξιόπιστη ενημέρωση και αντικειμενική αποτύπωση όλων των γεγονότων από το πολιτικό, το κοινωνικό, το οικονομικό και το διεθνές ρεπορτάζ με ζωντανές συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, «Το Πρωινό» σερβίρεται στις 10:00 από τη μετρ του είδους, Φαίη Σκορδά αφού, παρέα που κερδίζει, δεν αλλάζει αλλά ανανεώνεται και εξελίσσεται. Η επιτυχημένη πρωινή συνταγή είναι άλλωστε διαχρονική και τα υλικά αυθεντικά. Η Φαίη και η παρέα της μας περιμένουν να συζητήσουμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να χαρούμε. Όπως κάνουμε μαζί κάθε μέρα, τόσα χρόνια!

Στις 15:00, η Ζέτα Μακρυπούλια δίνει, για 4η συνεχόμενη χρονιά, το σύνθημα για τις πιο απολαυστικές «Rouk Zouk» στιγμές με τις πιο ευρηματικές ομάδες, ενώ, στις 17:15, η Μαρία Μπεκατώρου φρεσκάρει τις γνώσεις μας με το αγαπημένο και απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι, «Still Standing».

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» ,επιστρέφει καθημερινά στις 18:15. Δύο γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες με την αλήθεια. Άραγε, πότε θα κλείσει ο κύκλος της εκδίκησης;

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, κάνει πρεμιέρα και φέτος στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, για να καταγράψει τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο και να αναδείξει τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Καθημερινά στις 19:30.

Στις 20:45 η νέα κωμική σειρά, «Αν Ήμουν Πλούσιος», μία σειρά που μιλά τη γλώσσα της αυθεντικής κωμωδίας, κάνει πρεμιέρα και κάθε βράδυ θα επιχειρεί, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να δώσει απάντηση στο ερώτημα εάν, τελικά, το χρήμα φέρνει την ευτυχία.

«Είμαστε Ένα» και συνεχίζουμε μαζί το τηλεοπτικό ταξίδι του ΑΝΤ1 και τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2019 - 2020!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα