Τσάκας: «Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο»

Ο Βλάσης Τσάκας εξέδωσε προσωπική ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για όσα υποστήριξε στη δική της ανακοίνωση για το «ντου» στον Δημήτρη Καλόπουλο!

Ο μάνατζερ από την Καβάλα, που υπογράφει την ανακοίνωση μάλιστα εκ μέρους των υποψήφιων επενδυτών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,

τονίζει πως οι διοικούντες τον Ολυμπιακό προσφέρουν ασπίδα προστασίας στον συγκεκριμένο διαιτητή έτσι ώστε να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Αχιλλέα Μπέου, παραπέμποντας στις τηλεφωνικές συνομιλίες των «στημένων», ενώ επιτίθεται με εκφράσεις όπως «πρόκληση» και «αγανάκτηση», μιλώντας για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα

«Έκπληξη-Πρόκληση-Αγανάκτηση: μόνο αυτά μπορεί να νιώσει κάποιος με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Τιμητές (!!!;;;) αυτοί που έστησαν με τη βοήθεια των προφυλακισμένων-υιοθετημένων παιδιών τους το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτοί που «δίδαξαν» ήθος πέρυσι στο Καραϊσκάκη και κομπάζοντας το δήλωναν, ήρθαν τώρα να ξεχρεώσουν γραμμάτια στους συγκατηγορούμενούς τους, προσφέροντας ασπίδα προστασίας, ικανοποιώντας έτσι και την επιθυμία του Μπέου. Να τους χαιρόμαστε!!!

Το προχθεσινό γεγονός είναι χωρίς καμία επιφύλαξη καταδικαστέο από κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Όταν, όμως, σπέρνεις ανέμους, δυστυχώς, θερίζεις θύελλες. Ευχόμαστε στην διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός το πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων να βοηθήσει στην απλή κατανόηση των πεπραγμένων τους.

Βλάσης Τσάκας

Εκ μέρους των υποψήφιων επενδυτών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Πηγή: Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα