Τούρκικο παιχνίδι προτείνει να «Χαστουκίσεις τον Σαρκοζί»!

Ένα τουρκικό σάιτ διαδικτυακών παιχνιδιών προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να… χαστουκίσεις τον Νικολά Σαρκοζί προκειμένου να κερδίσεις πόντους.

Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις μεταξύ των Τουρκίας και Γαλλίας βρίσκονται στο χειρότερο διπλωματικό επίπεδο εξαιτίας της υπερψήφισης της ποινικοποίησης της άρνησης της αρμενικής γενοκτονίας από τη γαλλική γερουσία.

Έτσι, το σάιτ www.sunoyun.com, εκμεταλλευόμενη τα

εχθρικά αισθήματα που θρέφει ο τούρκικος λαός στο πρόσωπο του Γάλλου προέδρου, δημιούργησε ένα πρωτότυπο παιχνίδι με τίτλο «Χαστουκίστε τον Σαρκοζί».

«Δεν νομίζετε ότι αξίζει στον Σαρκοζί ένα καλό χαστούκι στο πρόσωπο;» αναφέρει στην παρουσίαση του παιχνιδιού η τούρκικη εταιρεία.

Πιο αναλυτικά, ο χρήστης ελέγχει με το ποντίκι του, ένα εικονικό χέρι και σκοπός του είναι να χαστουκίσει όσο δυνατότερα μπορεί τον Σαρκοζί.

Μάλιστα για κάθε χτύπημα κάτω των 200 χλμ./ ώρα, το χαστούκι αναφέρεται σε «αποτυχία» του χρήστη.Αξιοσημείωτο είναι ότι το μενού του ιδιόμορφου παιχνιδιού περιλαμβάνει επτά γλώσσες (ιταλικά, γερμανικά, τούρκικα, αγγλικά, ρώσικα, κινέζικα, ισπανικά) μεταξύ των οποίων απουσιάζει φυσικά η γαλλική!

Keywords
Τυχαία Θέματα