Τι να ψηφίσω κ. Κώστα μου;

Με τσάκισαν με αυτή την ερώτηση φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι πασχαλιάτικα. Ακόμα και όταν ήμουν μπουκωμένος με το κοψίδι από το αχνιστό αρνί.

«Τι να ψηφίσω κ. Κώστα μου»; Σου λέει δημοσιογράφος είναι αυτός, κάτι παραπάνω ξέρει. Την τύφλα μου ξέρω.

Που να ξέρω που θα το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα, έξω ή επί τα αυτά με ευρώ και δραχμή. Που να ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Σαμαράς;

Θα το πάει προς το κέντρο ή προς πολύ πολύ δεξιά το καράβι; Και το «Ποτάμι» τι είναι; Μια παρέα περί τον Σταύρο ή κάποιο «άχυρο», ο «μπροστινός» δηλαδή τίποτα μεγαλοκαρχαριών που δεν θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν βάλει τον Θεοδωράκη να κλέψει ψήφους του.

Έχω μπερδευτεί ο άνθρωπος γιατί άλλα μου λένε οι «αρχηγοί» και άλλα βλέπω.

«Τι να ψηφίσω κ. Κώστα μου»; Και ποιος είμαι εγώ ρε σύντροφοι για να σας βγάλω όρντινο;

Μπερδεμένος είμαι και ‘γω με την «Ελιά», το ΠΑΣΟΚ, το νταβαντούρι μέσα στη ΔΗΜΑΡ. Που να ξέρω με ποιους τελικά θα απομείνει ο Καμμένος; Το ξέρουμε όλοι ότι το μοναδικό κόμμα που είναι σταθερό στις θέσεις του και με στελέχη χωρίς μικροπολιτικές φιλοδοξίες είναι το ΚΚΕ. Αλλά…

Άρα λοιπόν δεν έχει να σας πει τίποτα ο κ. Κώστας και ψηφίστε όποιον σας φωτίσει ο Θεός.

Όμως αυτό το ερώτημα που με τσάκισε πασχαλιάτικα δείχνει ότι υπάρχει μία «θάλασσα» στους περισσότερους Έλληνες ψηφοφόρους. Δείχνει πολιτικό αδιέξοδο. Δείχνει αγωνία. Δείχνει τελικά έλλειψη εμπιστοσύνης σε κόμματα και αρχηγούς τους.

Και ο Θεός να βάλει το χέρι του εκεί προς το τέλος Μαΐου και ας φωτίσει όλους για να ρίξουν σωστά την ψήφο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα