Στροφή στις Ultra HD τηλεοράσεις κάνουν και οι Έλληνες

12:31 2/4/2015 - Πηγή: NewsBomb
Το αυξανόμενο ενδιαφέρον των Ελλήνων για τηλεοράσεις που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας επιδιώκει να αξιοποιήσει η Samsung, η…

Του Δημήτρη Μαλλά

To νούμερο φαντάζει μικρό ενδεχομένως καθώς η συνολική αγορά έφθασε στα 820.000 τεμάχια, παρουσιάζοντας άνοδο λόγω του Μουντιάλ αλλά και της ολοκλήρωσης της μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση. Από την άλλη πλευρά, όμως, πέρσι δεν υπήρχαν μοντέλα Ultra HD με προσιτές τιμές, κάτι που βλέπουμε φέτος με αποτέλεσμα το 2015 να θεωρείται ως η χρονιά που θα

υπάρξει μεγαλύτερη στροφή προς τις τηλεοράσεις Ultra HD.

Η Samsung εκτιμά ότι οι πωλήσεις τηλεοράσεων Ultra HD στην Ελλάδα θα φθάσουν στις 40.000 τεμάχια το 2015 και στόχος της είναι να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο, έχοντας ως επιπλέον ατού και τη νέα σειρά τηλεοράσεων SUHD.

Η νέα γενιά τηλεοράσεων αποτελείται από τις σειρές JS9500 (από 65’’ έως και 88’’), JS9000 (από 48’’ έως και 65’’) και JS8500 (από 48’’ έως και 65’’) και είναι διαθέσιμες σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung.

Σύμφωνα με την κορεατική εταιρεία, οι νέες SUHD τηλεοράσεις της Samsung διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα εικόνας, την εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, την έξυπνη και εύκολη πλοήγηση, καθώς και για τον κομψό, κυρτό σχεδιασμό τους. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία οθόνης, ο θεατής απολαμβάνει ζωντανά χρώματα, ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση, εξαιρετική ευκρίνεια UHD και 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις τηλεοράσεις Full HD.

Keywords
Τυχαία Θέματα