Σεξ: Γυναίκες και πορνοταινίες

Απλές συμβουλές για να της «σερβίρεις» τι αναζητάς από εκείνη στο σεξ και να έχεις ανταπόκριση.

Η ακόλουθη λίστα είναι από αυτές τις... μαλαγανίστικες λίστες που πασάρει ένας άντρας σε μια γυναίκα, μεταξύ σοβαρού και αστείου "κοίτα ρε μωρό να μαθαίνεις!", αλλά που στην πραγματικότητα θέλει όχι απλά να την αποστηθίσει τη λίστα "το μωρό", αλλά και να την κάνει πράξη! Στην τελική, είναι ακατανίκητος πόθος κάθε άντρα, η σεξουαλική του ζωή να είναι σαν τσοντοσκηνές βγαλμένες από πλατό του Dorcel TV! Τι μπορεί λοιπόν να μάθει μια γυναίκα από τις τσόντες (και να πάψει να γκρινιάζει επιτέλους που της έσπασε το νύχι όταν τη γύρισες στα τέσσερα):

(Πριν ξεκινήσετε το διαφωτιστικότατο "ανάγνωσμα" κάντε κλικ εδώ και διαβάστε "Γιατί το πορνό δεν αρέσει στις γυναίκες τόσο όσο στους άντρες")

1. Σούζι-τσούζει

Καταρχήν, όταν το σπέρμα, κατά την "κανονιά" του επιβήτορα, πάει στο μάτι, δεν τσούζει. Εκείνη στο κρεβάτι σας γιατί το κάνει τοοόσο πια ζήτημα κάθε φορά;

2. Great balls of fire

Το γυναικείο στήθος, όταν είναι μεγάλο, δεν μένει εκεί ντουβάρι, αμέτοχο, να πάλλεται αμήχανα πέρα-δώθε σαν εκκρεμές και χωρίς ενεργό ρόλο, αλλά η γυναίκα το βάζει με δική της πρωτοβουλία στο "κάδρο", πιάνοντάς το σφιχτά, ζουπώντας το σαν να είναι ζυμάρι και ετοιμάζεται να ανοίξει φύλλο για τυρόπιτα και δαγκώνοντας, τσιπώντας και ρουφώντας η ίδια τις ρώγες της, κάτι που (φυσικά) της δίνει επιπλέον ηδονή.

3. Περνώ και μόνη μου καλά (παρέα με την Σούλα, αλλά μην το κάνουμε θέμα)

Δεν υπάρχει -μεταξύ γυναικών- κανένα άλλο θέμα συζήτησης, όταν βρίσκονται για καφέ ή ποτό, από το πώς πηδιούνται, ποια είναι η καλύτερη στάση για να τελειώσουν, ποιος από τους φίλους τους τις έχει πάρει καλύτερα και ποιος έχει πιο ωραίο και μακρυνάρι "εργαλείο", ποιος φίλος τους τις έχει πάρει και τις δυο, ποιον φίλο τους θα παίρνανε τώρα παρέα, ενώ πάντα μια τέτοια κουβέντα μεταξύ φιλενάδων, αν ο φίλος που αποφάσισαν ότι θα ήταν ιδανικός να παίρνανε παρέα δεν το σηκώσει τελικά το τηλέφωνο για να έρθει να τις "κανονίσει", αυτό δεν τις πτοεί καθόλου, διότι απλούστατα η κατάσταση καταλήγει σε φάσωμα μεταξύ τους και σε σεξ χωρίς να τον έχουν ανάγκη.

4. Κέρμιτ εσύ, σούπερ σταρ!

Ξεχάστε τα φιλιά που ξέρατε πάνω στο σεξ. Ρουφηχτά, χείλη με χείλη, κάπου ανάμεσα γλώσσα και παθιασμένα; Μάλλον η εποχή (της τσόντας) σας έχει προσπεράσει! Τα τσοντοφιλιά είναι μακράν πιο εξελιγμένα! Τα φιλιά κατά τη διάρκεια του σεξ γίνονται με στόματα ορθάνοιχτα και τις γλώσσες προτεταμένες, όπως του βατραχιού την ώρα που αρπάζει τη μύγα στον αέρα!

(Μίνι διάλειμμα για κάτι πολύ σημαντικό, μιας και μιλάμε για πορνό: "Πως να φιλμάρετε σωστά σπιτικό πορνό". Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες)

5. Το μαλλιαρό τέρας

Η ιστορία της τσόντας έχει δείξει το εξής: όσο πιο τριχωτό και αξύριστο είναι το αιδοίο, τόσο περισσότερο σπικάρει η γυναίκα στο κρεβάτι (λέει από μακρόσυρτα και παθιάρικα αχ-βαχ μέχρι ιστορίες από τον πόλεμο). Οπότε, αν δεν είστε για "διαλέξεις" στο κ

Keywords
Αναζητήσεις
πορνοτερας, kiries gia spitiko gamisi xoris lefta
Τυχαία Θέματα