Σε απίστευτη φόρμα η Kate: 2,5 μήνες μετά τη γέννα παίζει βόλεϊ (pics)

Τους άφησε όλους έκπληκτους...

Ήταν η πρώτη της μοναχική εμφάνιση καθώς είναι προστάτιδα του συλλόγου αθλητισμού και για άλλη μια φορά η Kate Middleton έλαμψε, δείχνοντας ότι μετά τη γέννηση του γιου της πριν από 2,5 μήνες έχει επανέλθει σε φόρμα και σιλουέτα, ενώ έχει γίνει πιο λαμπερή και ήρεμη.

Φορώντας το στενό της τζιν

και τις πλατφόρμες της επέδειξε τις ικανότητές της και στο βόλεϊ, δίνοντας μερικές πάσες και καρφώνοντας την μπάλα που της πέταξαν.

Το ίδρυμα, το οποίο ιδρύθηκε το 1796 και στο οποίο η Kate είναι μέντορας, στηρίζει νεαρούς αθλητές προσφέροντάς τους δελεαστικό κόστος μετακινήσεων, ταξιδίων, προπόνησης, διαμονής, συμμετοχής σε αθλητικές διοργανώσεις και εξοπλισμού.

Στο μεταξύ, η Δούκισσα του Κέμπριτζ προετοιμάζεται και για τα βαφτίσια του μικρού πρίγκιπα George, που γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου.

Τον πρίγκιπα θα βαφτίσει ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 15.00 το μεσημέρι (ώρα Βρετανίας) και αυτή θα είναι η ημέρα που θα δοθεί στη δημοσιότητα μία φωτογραφία που γράφει ιστορία. Όπως αναφέρει η dailymail, η βασίλισσα Ελισάβετ θα φωτογραφηθεί με τρεις εν ζωή διαδόχους της: τον Κάρολο, τον William και τον George, κάτι που έχει να συμβεί εκατοντάδες χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα