Πήγε να δει στη φυλακή τον παιδόφιλο σύζυγό της και σκοτώθηκε

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα μιας 70χρονης γυναίκας, η οποία κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό της προς τις φυλακές του Ντόνκαστερ για να επισκεφθεί τον παιδεραστή σύζυγό της.

Η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο η ίδια και δύο ακόμα άτομα. Πρόκειται για έναν πατέρα με το γιο του, ενώ μάχη για τη ζωή δίνουν η μητέρα και η κόρη της άτυχης οικογένειας.

Η 70χρονη Sheila Lee επρόκειτο να επισκεφθεί στις φυλακές τον 67χρονο σύζυγος της, ονόματι Anthony

Barry Lee, ο οποίος διέπραττε σεξουαλικά εγκλήματα στην ίδια οικογένεια για περισσότερα από 21 χρόνια.

Ο Barry Lee κακοποιούσε σεξουαλικά μια γυναίκα από τα 10 έως τα 17 της χρόνια, ενώ διέπραττε το ίδιο έγκλημα στη κόρη της εν λόγω γυναίκας, ύστερα από μια δεκαετία! Έκτοτε ο 67χρονος έχει καταδικαστεί σε επτά χρόνια φυλάκισης.

Το παιδί ούρλιαζε

Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο, καθώς όπως υποστήριξαν μέσα από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων ακουγόταν ένα παιδί να ουρλιάζει.

Ο 47χρονος Derek Sarkar και ο 14χρονος γιος του σκοτώθηκαν ακαριαία. Η 43χρονη μητέρα, Karen, και η 9χρονη κόρη της μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στο Leeds General Infirmary, όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα