Περίστροφα, τόξα, εκρηκτικά: Έτοιμος για πόλεμο ο 48χρονος!

Βαρύτατο οπλισμό και εκρηκτικές ύλες εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε σπίτι 48χρονου σε χωριό της Οιχαλίας.


Ο 48χρονος συνελήφθη καθώς κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, στο πλαίσιο της οποίας έγινε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 48χρονου, όπου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα οπλισμού και πυρομαχικών.

Συνολικά

κατασχέθηκαν, τρία μονόκαννα πολεμικά τυφέκια, εκ των οποίων η κάννη του ενός είχε τροποποιηθεί, τρία περίστροφα, ένα περίστροφο κρότου με κομμένη κάννη, ένα ξύλινο τόξο με δέκα βέλη, μία ξύλινη αστυνομική ράβδο, 51 καψύλλια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 33 κάλυκες, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 3 τεμάχια βραδύκαυστο φιτίλι, 391,58 γραμμάρια πυρίτιδας, σε διάφορες συσκευασίες, 3 κιλά και 804 γραμμάρια σκάγια σε διάφορες συσκευασίες, διάφορα εξαρτήματα που χρησιμεύουν στη γόμωση φυσιγγίων και μία κυνηγετική καραμπίνα με τέσσερα φυσίγγια, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Καλαμάτας στις 14 Απριλίου 2012, από τον ιδιοκτήτη της.

Ο 48χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα