Παρουσιάστηκε και έδωσε DNA ο Ρουμάνος νεαρός που μοιάζει με τον Μπεν

Αυτοβούλως στις κυπριακές αστυνομικές Αρχές παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο νεαρός άνδρας που, όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται σε βίντεο και μοιάζει με τον εξαφανισμένο επί 22 χρόνια «μικρό Μπεν».

Ο νεαρός άνδρας έδωσε δείγμα DNA, δήλωσε πως είναι Ρουμάνος, γεννηθείς το 1992, και προσέθεσε πως βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και λίγο καιρό προκειμένου να εργαστεί, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο

εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.

Το αποτέλεσμα της σύγκρισης των δειγμάτων DNA προκειμένου να αποσαφηνιστεί εάν ο νεαρός είναι ο «μικρός Μπεν» θα είναι διαθέσιμο το απόγευμα, οπότε και αναμένονται τα αποτελέσματα του DNA.

Από την Αγγλία έχει σταλεί το DNA του μικρού Μπεν, αλλά και το DNA της μητέρας του, Κέρι Νίνταμ, με την αγωνία να κορυφώνεται αφού το συντομότερο μέχρι το απόγευμα μπορεί και να έχουμε την απάντηση στο μυστήριο με τον νεαρό.

Όσον αφορά τα άτομα που εμφανίζονται μαζί του στο επίμαχο βίντεο, ο νεαρός άνδρας δήλωσε πως πρόκειται για θείους και θείες της συντρόφου του, η οποία επίσης κατάγεται από τη Ρουμανία.

Ο «μικρός Μπεν» Νίνταμ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στο νησί της Κω στις 24 Ιουλίου 1991, όταν ήταν 1,5 ετών. Η οικογένειά του βρισκόταν στο νησί συνδυάζοντας εργασία και διακοπές και διέμενε σε τροχόσπιτο σε αγροτική περιοχή.

Συνεπώς, ο Μπεν θα έπρεπε να είναι πλέον 23,5 ετών, και εφόσον τα στοιχεία που έδωσε στην Αστυνομία ο νεαρός είναι αληθινά, δεν μπορεί να είναι ο «μικρός Μπεν».

Η μητέρα πάντως του μικρού Μπεν, θεωρεί πως ο νεαρός μοιάζει εκπληκτικά στον γιο της.«Ναι τα έχω δει. Θεωρώ ότι μπορεί να είναι εκείνος, όμως, η Αστυνομία γνωρίζει καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι επιθυμούμε σαν οικογένεια και επιζητούμε τεστ dna, ούτως ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπου που διακρίνεται στο βίντεο».

Η γυναίκα που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Τουρκία δεν σταμάτησε ποτέ να ελπίζει ότι ο γιος της θα βρεθεί. Όμως, οι ελπίδες της αναπτερώθηκαν όταν έμαθε ότι η Ιντερπόλ Ελλάδος έδωσε σήμα στις κυπριακές Αρχές να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του Μπεν. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κυπριακή Αστυνομία. Θεωρώ ότι κάνει εξαιρετική δουλειά. Βεβαίως και θέλω να έλθω στην Κύπρο και εφόσον μου ζητηθεί θα το κάνω, προκειμένου να βοηθήσω και εγώ στον εντοπισμό του».

Διαβάστε επίσης:

Από τη Ρουμανία ο φερόμενος ως «μικρός Μπεν» – Κατέθεσε ο νεαρός

Μητέρα Μπεν: Θεωρώ ότι μπορεί να είναι εκείνος

Εντείνονται οι έρευνες στην Κύπρο για τον μικρό Μπεν

Keywords
Τυχαία Θέματα