Ο «Τίγρης» πληρώνει, η απατημένη σύζυγος κατεδαφίζει!

20:17 5/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Λεφτά υπάρχουν στο λογαριασμό της Έλιν Νόρντεγκρεν και όλο το Χόλυγουντ μιλάει για τον τρόπο που τα σκορπάει.

Η 31χρονη Σουηδέζα –πρώην σύζυγος του κατά συρροή άπιστου πρωταθλητή του γκολφ Τάιγκερ Γουντς- αποφάσισε να κατεδαφίσει την πολυτελή έπαυλη των 12.000.000 δολαρίων που αγόρασε τον Μάρτιο στο Παλμ Μπιτς επειδή... δεν της άρεσε η διακόσμηση.

Η γυναίκα που έγινε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του 2009 όταν μετά από ένα τυχαίο περιστατικό (τροχαίο του Γουντς έξω από το σπίτι τους) αποκαλύφτηκαν πικάντικες λεπτομέρειες

της κρυφής ζωής του 36χρονου Αμερικανού άσου του γκολφ (ο οποίος είχε περισσότερες από μια ντουζίνα ερωμένες) έδωσε εντολή να γκρεμιστεί η έπαυλη γιατί οι έξι κρεβατοκάμαρες και τα οκτώ μπάνια δεν ήταν του γούστου της.

Προσέλαβε ήδη αρχιτέκτονα ο οποίος θα σχεδιάσει το σπίτι από την αρχή και οι κοντινοί της άνθρωποι απαντούν στα κακεντρεχή σχόλια με το λιτό «το γκρεμίζει επειδή μπορεί» . Οι πληροφορίες μάλιστα λένε πως η Έλιν αφού υποχρέωσε όλους τους εργάτες να δεσμευτούν εγγράφως ότι δεν θα μιλήσουν... ούτε στη μαμά τους για τα νέα σχέδια του σπιτιού, εγκαταστάθηκε σε κοντινό ξενοδοχείο προκειμένου να επιβλέπει τα έργα.

Περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα