Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Γ. Υψηλάντη για δήμαρχο Ρόδου

Ο Γιώργος Υψηλάντης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΡ, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε, με τη συμμετοχή

των μελών του στη Ρόδο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση στη συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ συζητήθηκε το προγραμματικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί η υποψηφιότητα του Γ. Υψηλάντη “ενός ανθρώπου που έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση με συνέπεια και ήθος”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται τα εξής:

“Την Πέμπτη 23/1/2014 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί της Ρόδου. Αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν η επιλογή του προσώπου που θα στηριχθεί από το κόμμα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Μετά από μια ιδιαίτερα δημοκρατική διαδικασία όπου συζητήθηκαν εκτός από το πρόσωπο και το προγραμματικό πλαίσιο που θα πρέπει να κατατεθεί στο Ροδιακό λαό, αποφασίστηκε η στήριξη του Γιώργου Υψηλάντη, ενός ανθρώπου που έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση με συνέπεια και ήθος.

Ευχόμαστε η συνεργασία μας να καταλήξει στο τέλος αυτού του δρόμου με το καλύτερο αποτέλεσμα για το νησί και τους πολίτες που θα είναι η επικράτηση των προοδευτικών δυνάμεων του νησιού για την ανατροπή και στο Δήμο της Ρόδου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα