Με ισπανικό διαβατήριο για play off ο Αστέρας!

18:27 4/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Σε ρυθμούς play off κινείται ο Αστέρας Τρίπολης που επιβλήθηκε 3-0 του Εργοτέλη με τους Ισπανούς Ναβάρο και Ράγιος να έχουν εκπληκτική ευστοχία.

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, οι Αρκάδες φρόντισαν να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες τους, με τον Τσίμο Ναβάρο να σημειώνει δύο πανέμορφα γκολ στο 32’ και το 71’, τα πρώτα του στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ράγιος βρήκε δίχτυα στο 56’.

Ο Εργοτέλης

δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει, με τον Μπαντή που έκανε το ντεμπούτο του με τα χρώματα του Αστέρα στο πρωτάθλημα, να περνά ένα σχετικά εύκολο απόγευμα.

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, με τον Σάκη Τσιώλη να επιλέγει τον Ναβάρο αντί του Ροτζέριο, ενώ ο Νίκος Καραγεωργίου «χώρεσε» στην ενδεκάδα Μπούντιμιρ, Λεάλ και Κατσικοκέρη.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό με πολλές σκληρές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή, φτάνοντας πιο εύκολα στα καρέ των Κρητικών, χωρίς να απειλήσουν την εστία του Πίρσον. Ο Εργοτέλης δεν μπορούσε να κρατήσει πολύ την μπάλα στην κατοχή του και δεν έδειχνε απειλητικός.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα