Μας σερβίρουν τουρκικά σήριαλ ως… «αντικαταθλιπτικά»

10:27 7/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Που μας κατάντησαν… Μας πήρε μυρωδιά και το Reuters, και μας… διαφημίζει – τρομάρα μας - σε όλο τον κόσμο για την «αγάπη» που έχει καταλάβει μέρος των συμπολιτών μας για τα τουρκικά σήριαλ που έχουν κατακλύσει τα ελληνικά κανάλια…

Μα τα βλέπουμε για να μην μας πιάνει κατάθλιψη από τα μέτρα και τα χαράτσια…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που περιγράφει μία σκηνή από την Αθήνα, μόλις ένας ταξιτζής, μαθαίνει ότι αυτός που μεταφέρει είναι στέλεχος εταιρείας που

φέρνει τουρκικές σειρές, τηλεφωνεί στη γυναίκα του, ώστε εκείνη να ρωτήσει τι γίνεται παρακάτω στο αγαπημένο της σήριαλ!

Σύμφωνα με το Reuters, όλα ξεκίνησαν, όταν η χτυπημένη από την κρίση ελληνική τηλεόραση συνειδητοποίησε πως συμφέρει πολύ περισσότερο να «εισάγει» σήριαλ που περιγράφουν τα πάθη και τις περιπέτειες του γειτονικού λαού, από το να γυρίζει παραγωγές στην Ελλάδα.

Τα σήριαλ αυτά, προσθέτει το δημοσίευμα, έφτασαν γρήγορα να κυριαρχούν στους καταλόγους θεαματικότητας, παρά το γεγονός ότι μεταδίδονται στα τουρκικά με ελληνικούς υποτίτλους.

«Τα βλέπω για να μην με πιάνει κατάθλιψη», αναφέρει μία 65χρονη οδοντίατρος, η Ελένη Κατσικά και προσθέτει. «Μου θυμίζουν μία άλλη εποχή, αυτή της Ελλάδας στη διάρκεια της δεκαετίας του 60″. Από την πλευρά του ο Γιάννης Παναγούλης, 40χρονος μάστορας, λέει ότι «δεν χάνει επεισόδιο» και ότι «έτσι όπως πάει σε λίγο θα μιλά τούρκικα με ευχέρεια».

Διαβάστε περισσότερα στην prionokordela.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα