Ηράκλειο Κρήτης: Φίδι σπέρνει τον πανικό!

00:03 1/7/2012 - Πηγή: NewsBomb

Είναι βόας; Είναι κροταλίας; Ζητείται αρμόδιος για να δώσει απαντήσεις αλλά και να αναλάβει δράση για το φίδι που φαίνεται πως έχει βολευτεί στην περιοχή της Φοινικιάς στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ με κάθε εμφάνισή του προκαλεί τον πανικό!


Το φίδι, που όσοι το έχουν δει, λένε πως έχει μήκος 5-6 μέτρων, έκανε και πάλι την εμφάνισή του, περίπου στις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου. Γυναίκα,

κάτοικος απέναντι από κέντρο διασκέδασης το αντίκρισε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική, μη γνωρίζοντας σε ποια αρμόδια υπηρεσία πρέπει να απευθυνθεί, αναφέρει το cretalive.gr.

Ως σήμερα, πάντως, παρά το γεγονός ότι το θέμα έχει δημοσιοποιηθεί και γίνει ευρέως γνωστό, δεν έχει εμφανιστεί κανένας αρμόδιος φορέας που θα δώσει επίσημα απαντήσεις και θα αναλάβει να απομακρύνει το ερπετό. Επιστήμονες, κατά καιρούς, έχουν διαβεβαιώσει ότι μη ενδημικά είδη, όπως φαίνεται πως είναι αυτό το φίδι, που εικάζεται πως το έσκασε από κάποιο σπίτι, δε ζουν ελεύθερα στη φύση, πάνω από τρεις ημέρες.

Η ανάγκη όμως, φαίνεται πως κατεργάζεται ... τρόπους κι έτσι το φίδι ζει ... και βασιλεύει, καταρρίπτοντας κάθε επιστημονική θεωρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα