ΗΠΑ: Στο Κεντάκι το ντιμπέιτ των υποψήφιων αντιπροέδρων

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν οι δύο υποψήφιοι αντιπρόεδροι, ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν και ο Ρεπουμπλικάνος Πολ Ράιαν, στο σημερινό ντιμπέιτ στο Κεντάκι.

Η μικρή πόλη Ντάνβιλ είναι έτοιμη να υποδεχτεί στις 21:00 τοπική ώρα (04:00 ώρα Ελλάδας) τους δύο υποψήφιους στο πανεπιστήμιο Centre College, για το παραδοσιακό ντιμπέιτ που πραγματοποιείται από το 1976.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο αντιπροέδρους συνήθως έχει μικρότερη σημασία από αυτή των δύο υποψηφίων προέδρων, όμως μετά την «ήττα» του Μπαράκ Ομπάμα στο πρώτο ντιμπέιτ, αποκτά ενδιαφέρον, ιδιαίτερα

λόγω των τελευταίων δημοσκοπήσεων από τον ιστότοπο RealClearPolitics που δίνουν προβάδισμα στον Μιτ Ρόμνεϊ, ποσοστό 48% έναντι 47,3% του απερχόμενου προέδρου.

Οι οδηγίες που έχει λάβει ο Μπάιντεν από τους επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας είναι να αντεπιτεθεί για να κερδίσει και πάλι την διαφορά που είχε ο Ομπάμα απέναντι στον Ρόμνεϊ.

Την τηλεοπτική αναμέτρηση Μπάιντεν-Ράιαν θα παρακολουθήσουν, ο Ομπάμα από την Φλόριντα και ο Ρόμνεϊ από την Βόρεια Καρολίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα