Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

Γενικό προφίλ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φέρνει στο προσκήνιο θέματα φιλίας και συλλογικής δράσης. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα βγουν στην επιφάνεια ζητήματα που είχατε ξεχάσει και ενδεχομένως να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επαφών και διαβουλεύσεων. Το καλό είναι πως οι συνθήκες ευνοούν την επίλυση όλων σχεδόν των θεμάτων, ακόμη κι αν κάποιοι κάνουν πολύ φασαρία για το τίποτε!

Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα

στο www.astrology.gr

Κριός

Όλα επί ...τάπητος! Οι εξελίξεις τρέχουν και μπορείτε να πετύχετε «με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια». Στα επαγγελματικά μην μπαίνετε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με το ποιος είπε τι και κοιτάξτε την ουσία. Στα αισθηματικά η παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο ίσως τονώσει τη φλόγα ενός παρελθοντικού ή ...κρυφού έρωτα. Οι γεννημένοι του 1974 θα «οσμιστείτε» κάποιες αλλαγές και θα δράσετε αναλόγως.

Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr

Ταύρος

Το σύστημα αξιών που έχετε δεν σας επιτρέπει να κάνετε πίσω σε πράγματα που σας υπαγορεύει η συνείδηση σας, ωστόσο υπάρχουν και οι ...εξαιρέσεις! Κάπου νερώνετε το κρασί σας και το καλό είναι πως αυτό σας φέρνει πιο κοντά στην επιτυχία. Στα αισθηματικά η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας βοηθά να εκφραστείτε και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν πως αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν μαζί σας. Για τους γεννημένους του 1972 οι σκέψεις είναι σωστές αλλά χρειάζονται ωρίμανση.

Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr

Δίδυμοι

Σήμερα θέλετε να άρετε τους περιορισμούς στην καθημερινότητα σας αλλά ίσως το κάνετε με σπασμωδικό τρόπο. Η ανάγκη για ...καλοπέραση σε κόντρα με την αίσθηση καθήκοντος θα δημιουργήσει την ανάγκη για εκτόνωση και ξέσπασμα και να δούμε ποιός ή ποιοί θα ...πληρώσουν τα σπασμένα! Γιατί στην δουλειά σας τα προβλήματα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και ησυχία δεν βρίσκετε. Κανονικά θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη σύνεση και την μετριοπάθεια αλλά που καιρός για τέτοια. Ας πάει και το ...παλιάμπελο! Οι γεννημένοι του 1992 προσέχετε λίγο τις επαφές σας.

Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr

Καρκίνος

Σταδιακά ανεβάζετε ρυθμούς και με τη νέα Σελήνη στον 8οοίκο οι πηγές χρηματοδότησης έρχονται ολοένα και πιο ...κοντά! Στα αισθηματικά η κατάσταση αρχίζει και βελτιώνεται αφού σιγά – σιγά απαλλαγμένοι από φοβίες μπορείτε και είστε ο εαυτός σας και κυρίως να εκφράζετε άμεσα τις επιθυμίες σας που στην παρούσα φάση γίνονται κάτι σαν διαταγή. Γενικότερα θα έχετε σημαντικές βοήθειες, οπότε μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Για τους γεννημένους το 1964 τα θέματα καριέρας δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συνασ

Keywords
Τυχαία Θέματα